Sidan innehåller annonslänkar

Abilica MultiPower

Beställ Abilica MultiPower på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Abilica MultiPower inom kategorin Abilica.

Produktinformation

Abilica MultiPower är en kraftfull multiträningsmaskin som passar lika bra för den seriösa hemma-användaren som för det kommersiella gymmet. .

Se gärna också

Tunturi Fitness HG80 Home Gym, Multigym

Utövar du styrketräning regelbundet och har ingen tid eller lust att gå till gymmet dagligen? Skapa ditt eget hemmagym med denna mångsidiga Tunturi HG80 Styrke Station. Detta hemmagym erbjuder styrketränare allt som behövs för ett komplett träningspass! Fördelarna med Tunturi HG80 Styrkestation och Hemmagym Många olika övningar är möjliga för att träna hela kroppen Kompakt och komplett träningsutrustning, för användning i hemmet eller gymmet, eller för användning på rehabiliteringscentret Spara utrymme genom att fälla viktbänken Sits, ryggstöd, höga remskivor och benstöd är justerbara för en optimal hållning under träningen Tunturi HG 80 Home Gym är en komplett träningsstation med olika alternativ där viktbänken ligger till grund. Bänken är väldigt bekväm och både ryggstödet och sätet är justerbara. Det betyder att du alltid hittar en bekväm träningsposition. Viktbänken har ett höjdjusterbart benstöd. Stationen har också två höga och två låga remskivor för att fästa träningsmaterial på som till exempel radgrepp, ett tricepsrep eller en lat dragstång. De höga remskivorna är höjdjusterbara, vilket ger extra träningsmöjligheter. Till Hemmagymmet medföljer det en rak latstång, en böjd kort stång, handtag och en fotledsrem. HG80 Strength Station är perfekt för olika övningar, som horisontella fjärilar, roddövningar, curls, knäböj, bänkpressövningar, kabelbackar och många fler. Viktbänken kan fällas upp för att spara utrymme. Stålkonstruktionen är mycket robust och har en svart mattpulverlack ytbehandling. Med en bunt med 14 vikter, som vardera väger 5 kg, är hemmagymmet idealiskt för nybörjare eller de som är mer avancerade.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2023