Sidan innehåller annonslänkar

Knott- och Myggskydd Ryobi One+ RBR180013, 18 V

Beställ Knott- och Myggskydd Ryobi One+ RBR180013, 18 V på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Knott- och Myggskydd Ryobi One+ RBR180013, 18 V inom kategorin Myggskydd.

Produktinformation

Ryobi One+ RBR180013 är ett portabelt, ljudlöst och luktfritt knott- och myggskydd som ger ett effektivt skydd mot mygg och knott upp till 20 m2. Myggskyddet drivs av One+ batterier vilket gör att du slipper butan eller flammor som ger irriterande rök och lukt.Levereras med batteri och laddare .

Se gärna också

Thermacell Refill till myggskydd 120 h skydd

Refill till Thermacell myggskydd. Varje matta ger ca 4 timmar skydd och varje patron ger upp till 12 timmar av drifttid. Paketen är matchade för att ge lika långt skydd som drifttid. Kompatibel med MR300 (51124) Mini Halo (51311) Surround (51490) Lanterna (51914) samt Thermacell Halo, Torch och Thermacell campinglampa.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Styrkemaskiner

Styrkemaskiner från FitNord

Se alla produkter
Brädspel

Brädspel från Stonemaier Games

Se alla produkter
Datormus

Datormus från ASUS

Se alla produkter
SUP board

SUP board från Saimaa Sup

Se alla produkter