Sidan innehåller annonslänkar

Tillbehörspaket Crosstrainer 2

Jämför produkt Tillbehörspaket Crosstrainer 2 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tillbehörspaket Crosstrainer 2 i kategorin Paket Tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Tillbehörspaket för crosstrainer. Master underlagsmatta 180x90cm En bra matta att lägga under en crosstrainer.

Mattan rullas enkelt ut och den både dämpar ljudet från maskinen och minskar risken för skador på golvet. Sigmasport iD.GO är en sportklocka som är lätt att använda med pulsfunktioner.

Den har en attraktiv design med en stor skärm och levereras med ett bröstband som mäter hjärtfrekvensen precis som ett EKG. Med bara en knapp är klockan väldigt lätt att använda.

Innehåller Pulsmätare och analogt bröstbälte. Funktionell och snygg flaskhållare som sätts på crosstrainer för att du enkelt ska ha tillgång till din vattenflaska under passet. .

Produktbeskrivning

Crosstrainer - en effektiv träningsmaskin

En crosstrainer är en träningsmaskin som simulerar löpning, cykling och styrketräning genom en kombination av fot- och armrörelser.

Fördelar med att träna med crosstrainer

  • Effektiv helkroppsträning
  • Låg påverkan på leder och muskler
  • Högre kaloriförbränning än många andra träningsmaskiner
  • Tränar både kondition och styrka
  • Anpassningsbar motståndsnivå för alla fitnessnivåer
  • Enkel att använda för både nybörjare och erfarna tränare
  • Kan användas både för uppvärmning, konditionsträning och fettförbränning

Se gärna också

Tillbehörspaket Crosstrainer 3 -12%

Tillbehörspaket för crosstrainer. Master underlagsmatta 220X110 cm. En bra matta att lägga under din crosstrainer. Mattan rullas enkelt ut och den både dämpar ljudet från maskinen och minskar risken för skador på golvet. Sigmasport iD.GO är en sportklocka som är lätt att använda med pulsfunktioner. Den har en attraktiv design med en stor skärm och levereras med ett bröstband som mäter hjärtfrekvensen precis som ett EKG. Med bara en knapp är klockan väldigt lätt att använda. Innehåller: Pulsmätare och analogt bröstbälte. Funktionell och snygg flaskhållare som sätts på crosstrainer för att du enkelt ska ha tillgång till din vattenflaska under passet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2023