Kraftmark Gymnastik Paraletter, Parallettes & pushup bars

Jämför produkt Kraftmark Gymnastik Paraletter, Parallettes & pushup bars online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kraftmark Gymnastik Paraletter, Parallettes & pushup bars i kategorin Parallettes pushup bars här hos oss.

Produktinformation

Paraletter har sina rötter från gymnastiken. Stadiga för övningar såsom dips, L-sits och handstand push-ups.

Se gärna också

Gorilla Sports Parallette Push Up Bars, Parallettes & pushup bars -10%

Parallettes eller Push Up Bars som vissa vill kalla dem ger dig möjlighet att träna igenom hela kroppen antingen i hemmet eller utomhus och detta med kroppen som vikt. Robusta och stabila stålbågar Stor variation av övningar Lättanvända, effektiva och tar lite plats! Gummiskydd på fötterna Träna hela kroppen Dessa parallettes kan användas både av den som är mer av en nybörjare som avancerade och erbjuder funktionell träning med egen kroppsvikt för att utveckla din balans, styrka och koordination. Med träningsbarsen kan du utföra en mängd tuffa och varierande övningar för hela kroppen och fördelen med att köpa höga är att du kan hänga i dem och utföra roddövningar.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Parallettes pushup bars

Snabbfilter
Sortera

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Tangentbord

Tangentbord från Svive

Se alla produkter
Cykeldäck

Cykeldäck från Suomi Tyres

Se alla produkter
Tröja herr

Tröja herr från Wilson

Se alla produkter
Viktskivor Gummerade

Viktskivor Gummerade från Gorilla Sports

Se alla produkter