Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Mjuk Plyobox, Plyo box

Jämför produkt Kraftmark Mjuk Plyobox, Plyo box online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kraftmark Mjuk Plyobox, Plyo box i kategorin Plyo box här hos oss.

Produktinformation

Hur många gånger har man inte rivit upp smalbenet vid box jumps? Med en vadderad Soft Plyo Box så slipper man skavda smalben när orken och koordinationen ger vika. Med ett starkt vinylfodral och stadig kärna gör att plyolådan håller sig på plats.

Plyolådan är ett 3 i 1 verktyg, vänd på lådan för att ändra höjd mellan 50, 60 och 75 cm. Höjder 50, 60 och 75 cm Vinylklädsel i svart med vitt tryck .

Se gärna också

LivePro Soft Plyo Metric Boxes, Plyo box -10%

Med Livepro Plyostack kan du bygga precis vad du behöver. Hopplådorna säljs separat och du kan kombinera dem hur du vill. Plyostacks kan fästas säkert i varande med kardborreband. De finns tillgängliga i storlekarna 60cm, 45cm, 30cm, 15cm och 7.6cm (ytan). Plyostack Jump Boxes är speciellt designade för CF-träning, hög puls och intensiv träning. De utvecklar fötternas styrka samt explosivitet och generella fitness-nivå. Lådorna är tillverkade av mjuk pärlbomull täckt med tålig nitrilgummi. Den mjuka strukturen erbjuder mångsidighet och säkerhet för träning som annars har hög skaderisk. Tack vare den mjuka ytan skadar man sig inte om man inte skulle klara av ett hopp. Detta gör att träningen kan tas till extrema nivåer, eftersom man inte behöver oroa sig för hårda kanter på lådor tillverkade av trä eller metall. Plyostack är enkla att rengöra med en fuktig trasa. OBS! Det gula överdraget på 76mm som syns på bilderna säljes separat och bör alltid väljas som en del av paketet. Välj först den övre delen 76mm och sedan lämplig höjd, t.ex. 457mm för en total höjd på 533mm. Vi rekommenderar att du använder Plyostack-lådor individuellt med överdraget endast. Livepro Plyostack är de enda självbyggda Plyostack-lådorna på marknaden!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Powerband  Mini band

Powerband Mini band från Let´s Bands

Se alla produkter
Kettlebells

Kettlebells från FitNord

Se alla produkter
GPU

GPU från Webhallen Custom Config

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Appetitt

Se alla produkter