Sidan innehåller annonslänkar

Kombinerad Luftdammare och luftpump

Jämför produkt Kombinerad Luftdammare och luftpump online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kombinerad Luftdammare och luftpump i kategorin Rengöring här hos oss.

Produktinformation

En uppladdningsbar luftdammare är ett bra alternativ till tryckluft på burk och perfekt för rengöring av teknik och arbetsytor. Tre intensitetsnivåer som producerar en kontinuerlig luftström som används för rengöring eller för att blåsa upp bollar, ballonger och luftmadrasser.

Integrerad display visar vald intensitetsnivå, samt batteristatus. Levereras med fem munstycken för olika användningsområden.

Se gärna också

Clarity Cleanse Facial Gel Cleanser -15%

En potent blandning av prebiotika och salicylsyra balanserar om din huds mikrobiom, hjälper till att öppna upp porer för att förhindra utbrott och hålla huden stark och hälsosam. Bra för hud som känns normal, igentäppt, obalanserad, fet eller benägen för utbrott eller blämmor. Clarity Cleanses tub är gjord av sockerrör, ett koldioxidneutralt material som är 100% återvinningsbart. DJUPRENGÖR: En kombination av kraftfulla antimikrobiella och antiseptiska ingredienser, däribland rosmarin och cypress, hjälper till att bryta ned smuts, sot och olja (och doftar som en frisk skog). Din hud känns verkligt rengjord och klar, men inte skrapad. ÖPPNING AV PORER: Salicylsyra, en BHA härledd från vit pilbark, bryter ned ansamling och penetrerar porer på djupet. Det här hjälper till att öppna upp och minska porernas utseende och antal pormaskar samtidigt som utbrott minimeras. BALANSERAR: Inulin, en prebiotika härledd från cikoriarot, matar mikroorganismerna (dvs. en god bakterie) i ansiktet och balanserar och skyddar hudens mikrobiom. Det här är viktigt för en riktigt balanserad hud. Du ser ren, klar hud utan torrhet eller stramhet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Padelskor Dam

Padelskor Dam från Asics

Se alla produkter
Yogamattor

Yogamattor från Gymstick

Se alla produkter
Cykeljackor  Västar

Cykeljackor Västar från Pearl Izumi

Se alla produkter
iPhone Xs-skal

iPhone Xs-skal från Style by holdit

Se alla produkter