Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Line - Lat-Pulldown 150 kg, Styrkemaskiner - Rygg

Jämför produkt Kraftmark Line - Lat-Pulldown 150 kg, Styrkemaskiner - Rygg online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kraftmark Line - Lat-Pulldown 150 kg, Styrkemaskiner - Rygg i kategorin Rygg här hos oss.

Produktinformation

Viktstapelmaskin för träning av ryggmuskler Isolerar och tränar ryggens bredaste muskler, stöder armens biceps-muskel, Tack vare sin ergonomiska design är maskinen bekväm och träningen - enkel och säker. Pulverlackerad ram - motståndskraftig mot korrosion och mekanisk skada.

Stabil och stark konstruktion av hållbara profiler. Klädsel med dubbla lager foam täckt med syntetiskt läder av hög kvalitet.

Se gärna också

Impulse Ab/Back Ext It9534, Styrkemaskin Rygg -10%

IT9534 är en dubbelfunktionsmaskin som tränar muskulatur i både buk och ländrygg. Handtag och övre dynan är justerbar utifrån önskad träningsposition, även sittdynan är justerbar i vertikal riktning för anpassning till längd på den som tränar. Ramverket på IT95 är tillverkat i 3 mm stål. Samtliga delar på ramen är pulverlackerat i dubbla lager och även ytbehandlad för att ge ökad motståndskraft mot svettangrepp. På toppen av det kraftiga viktmagasinet så finns det en mikrovikt på 2,25 kg för finjustering av belastning. Denna vikt möjliggör även lättare träning som exempelvis vid rehabträning. Denna maskin är enkel att kliva in i och det går att justera sitsen medan man sitter på maskinen. Handtagen är ergonomiskt utformade och klädda med slitstarkt TPU-grepp. Dynorna är sydda med dubbla sömmar och har en skyddande skiva på baksidan. Fler färger finns att tillgå vid specialbeställningar. Vajern är specialtillverkad i USA och genomgår belastningstest med mer än 250 000 repetitioner. Viktmagasinet som i detta fallet består av totalt 133 Kg är tillverkat av 19 mm massiva stålplattor. Remhjulen är svarvade för mindre feltolerans. Samtliga lager är av Taiwanesiska högkvalitetslager. Maskiner med lättare viktmagasin går att specialbeställa. Garanti Företagsgym, hotell, bostadsrättsföreningar, skolor, institutioner, idrottsföreningar och liknande Ja. Ram – livstid

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skoöverdrag

Skoöverdrag från GripGrab

Se alla produkter
Hundhalsband

Hundhalsband från Hurtta

Se alla produkter
Pi-kort

Pi-kort från Adafruit

Se alla produkter
Kroppsviktsträning

Kroppsviktsträning från Gun-eX

Se alla produkter