Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Line Pl - Rowing Traction, Styrkemaskiner - Rygg

Beställ Kraftmark Line Pl - Rowing Traction, Styrkemaskiner - Rygg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Line Pl - Rowing Traction, Styrkemaskiner - Rygg inom kategorin Rygg.

Produktinformation

Free weight machine for training back muscles Tack vare sin ergonomiska design är maskinen bekväm och träningen - enkel och säker. Vridbara handtag för att välja träningsposition.

Pulverlackerad ram - motståndskraftig mot korrosion och mekanisk skada. Stabil och stark konstruktion av hållbara profiler.

Klädsel med dubbla lager foam täckt med syntetiskt läder av hög kvalitet. Specifikation L x B x H 146.8 x 80.5 x 120.5 cm Vikt 71 kg Max.

Se gärna också

Impulse Back Ext It9532, Styrkemaskin Rygg -10%

IT9532 är en maskin som huvudsakligen tränar muskulatur i ländryggen. Ryggkudden är justerbar vilket gör det möjligt att anpassa efter längd på den som tränar samt önskad position. Ramverket på IT95 är tillverkat i 3 mm stål. Samtliga delar på ramen är pulverlackerat i dubbla lager och även ytbehandlad för att ge ökad motståndskraft mot svettangrepp. På toppen av det kraftiga viktmagasinet så finns det en mikrovikt på 2,25 kg för finjustering av belastning. Denna vikt möjliggör även lättare träning som exempelvis vid rehabträning. Denna maskin är enkel att kliva in i och ur. Handtagen är ergonomiskt utformade och klädda med slitstarkt TPU-grepp. Dynorna är sydda med dubbla sömmar och har en skyddande skiva på baksidan. Fler färger finns att tillgå vid specialbeställningar. Vajern är specialtillverkad i USA och genomgår belastningstest med mer än 250 000 repetitioner. Viktmagasinet som i detta fallet består av totalt 133 Kg är tillverkat av 19 mm massiva stålplattor. Remhjulen är svarvade för mindre feltolerans. Samtliga lager är av Taiwanesiska högkvalitetslager. Maskiner med lättare viktmagasin går att specialbeställa. Garanti Företagsgym, hotell, bostadsrättsföreningar, skolor, institutioner, idrottsföreningar och liknande Ja. Ram – livstid

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Lavalampor

Lavalampor från Rubicson

Se alla produkter
Pannlampa

Pannlampa från Boruit

Se alla produkter
Överkroppsmaskiner

Överkroppsmaskiner från Rehband

Se alla produkter
Mun  tänder

Mun tänder från WATERPIK

Se alla produkter