Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Line - R2.137 Seated Row, Styrkemaskiner - Rygg

Beställ Kraftmark Line - R2.137 Seated Row, Styrkemaskiner - Rygg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Line - R2.137 Seated Row, Styrkemaskiner - Rygg inom kategorin Rygg.

Produktinformation

Viktstapelmaskin för träning av rygg Justerbar höjd på sätet och kudden där du kan vila bröstet så att maskinen kan anpassas till användarens längd Handtag justerbara i två plan Handtag som roterar 180 grader som ger mer frihet när du utför övningar Utmärkt biomekanisk rörelse Enheten är bekväm och övningen är enkel och säker Ergonomiska, mjuka och hållbara handtag Pulverlackerad ram - motståndskraftig mot korrosion och mekanisk skada Stabil konstruktion av hållbara och tjocka profiler Solid, bekväm klädsel gjord av dubbelskiktad foam täckt med högkvalitativt syntetiskt läder Läsbara grafiska informationstavlor Universell stack tornhöjd L x B x H 1780 x 1180 x 1498 mm Totalvikt 264 kg Viktstapel 114 kg .

Se gärna också

Impulse Torso Rotation It9518, Styrkemaskin Rygg -10%

IT9518 är en maskin som huvudsakligen tränar muskulatur i bål och sneda bukmuskler. Sitsen är justerbar i vertikalt läge vilket gör det möjligt att anpassa efter längd på den som tränar. Ramverket på IT95 är tillverkat i 3 mm stål. Samtliga delar på ramen är pulverlackerat i dubbla lager och även ytbehandlad för att ge ökad motståndskraft mot svettangrepp. På toppen av det kraftiga viktmagasinet så finns det en mikrovikt på 2,25 kg för finjustering av belastning. Denna vikt möjliggör även lättare träning som exempelvis vid rehabträning. Denna maskin är enkel att kliva in i och det går att justera sitsen medan man sitter på maskinen. Handtagen är ergonomiskt utformade och klädda med slitstarkt TPU-grepp. Dynorna är sydda med dubbla sömmar och har en skyddande skiva på baksidan. Fler färger finns att tillgå vid specialbeställningar. Vajern är specialtillverkad i USA och genomgår belastningstest med mer än 250 000 repetitioner. Viktmagasinet som i detta fallet består av totalt 133 Kg är tillverkat av 19 mm massiva stålplattor. Remhjulen är svarvade för mindre feltolerans. Samtliga lager är av Taiwanesiska högkvalitetslager. Maskiner med lättare viktmagasin går att specialbeställa. Garanti Företagsgym, hotell, bostadsrättsföreningar, skolor, institutioner, idrottsföreningar och liknande Ja. Ram – livstid

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Cykeldator

Cykeldator från Garmin

Se alla produkter
Cykeltröjor

Cykeltröjor från Fox

Se alla produkter
Cykelbelysning

Cykelbelysning från Cateye

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se alla produkter