Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Deadlift Bar Jack, Skivstänger tillbehör

Jämför produkt Kraftmark Deadlift Bar Jack, Skivstänger tillbehör online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kraftmark Deadlift Bar Jack, Skivstänger tillbehör i kategorin Skivstänger tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Kraftmarks deadlift bar jack är ett perfekt verktyg till marklyft. Skjut under bar jacken, lyft stången och ladda på med mer vikter.

Se gärna också

Gorilla Sports Viktkedjor 31mm - 32kg (2x16kg) -10%

Viktkedjor som finns i tre olika viktklasser att hänga på din skivstång när du tränar tex knäböj, marklyft eller bänkpress. Håldiameter på 31mm Hög kvalitet av förkromat stål Kedjornas längd: 150cm Kedjelänkarnas tjocklek: ca 1cm Säljs i uppsättning av två Fördelen med att involvera kedjor i din träning är att de gör det tyngre i din starkaste position(toppen) då hela kedjan är i luften och lättare i din svagaste position(botten) då delar av kedjan ligger på golvet. Kedjorna har även påverkan på balansen eftersom de kan börja gunga och med det aktivera de stabiliserande musklerna ytterligare. Kedjorna säljs två och två och är anpassade för skivstänger med diameter på 30mm. Övrig information Vikter: 2x8kg - 16kg, 2x12kg - 24kg, 2x16kg - 32kg Håldiameter: 31mm Kedjornas längd: 150cm Tjocklek kedjelänkar: ca 1cm Material: Förkromat stål Två ögglor medföljer för att häng på kedjorna på skivstång

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Multigym

Multigym från Tunturi Fitness

Se alla produkter
Mjölkning

Mjölkning från DeLaval

Se alla produkter
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter
Padelracket

Padelracket från Bullpadel

Se alla produkter