Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Fat Grips Svart, Skivstänger tillbehör

Jämför produkt Kraftmark Fat Grips Svart, Skivstänger tillbehör online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kraftmark Fat Grips Svart, Skivstänger tillbehör i kategorin Skivstänger tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Fat Grips hjälper dig lägga på mer muskler och styrka (främst i armarna) på kort tid. Tack vare ett tjockare grepp triggas automatiskt kroppens svagaste länkar, vilket kommer ge dig styrkeökning i framförallt underarmar och i greppstyrkan.

Fat Grips är tillverkade med hög densitet som griper skivstången som en klämma och varken komprimeras eller slits ut - även efter år av användning. Fat Grips mer än dubblar tjockleken av standardskivstänger, hantlar och pull-up-bars.

Passar nästan alla hantlar och skivstänger. 48 mm i diameter.

Se gärna också

Gorilla Sports Viktkedjor 31mm - 32kg (2x16kg) -10%

Viktkedjor som finns i tre olika viktklasser att hänga på din skivstång när du tränar tex knäböj, marklyft eller bänkpress. Håldiameter på 31mm Hög kvalitet av förkromat stål Kedjornas längd: 150cm Kedjelänkarnas tjocklek: ca 1cm Säljs i uppsättning av två Fördelen med att involvera kedjor i din träning är att de gör det tyngre i din starkaste position(toppen) då hela kedjan är i luften och lättare i din svagaste position(botten) då delar av kedjan ligger på golvet. Kedjorna har även påverkan på balansen eftersom de kan börja gunga och med det aktivera de stabiliserande musklerna ytterligare. Kedjorna säljs två och två och är anpassade för skivstänger med diameter på 30mm. Övrig information Vikter: 2x8kg - 16kg, 2x12kg - 24kg, 2x16kg - 32kg Håldiameter: 31mm Kedjornas längd: 150cm Tjocklek kedjelänkar: ca 1cm Material: Förkromat stål Två ögglor medföljer för att häng på kedjorna på skivstång

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kroppsskydd

Kroppsskydd från Gymstick

Se alla produkter
Brädspel

Brädspel från Wizards of the Coast

Se alla produkter
Kosttillskott Barn

Kosttillskott Barn från MONKIDS

Se alla produkter
Cykeljackor  Västar

Cykeljackor Västar från Pearl Izumi

Se alla produkter