Kraftmark Internationell Skivstång 50 mm Cerakote Cf Bar Grey 15 kg, Skivstång

Beställ Kraftmark Internationell Skivstång 50 mm Cerakote Cf Bar Grey 15 kg, Skivstång på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Internationell Skivstång 50 mm Cerakote Cf Bar Grey 15 kg, Skivstång inom kategorin Skivstänger.

Produktinformation

Kraftmarks Cerakote CF Bar i sann militäranda och av högsta kvalité. Vi vill tillhandahålla marknadens bästa skivstänger och Kraftmarks CF-serie är precis för dig som behöver en stång som kan ryckas, droppas och maxas med! Cerakote är en keramisk beläggning som förbättrar ett antal fysikaliska prestandaegenskaper såsom nötning / slitstyrka, korrosionsbeständighet, kemisk resistans och hårdhet

Se gärna också

Eleiko XF Bar, Nxg - 20 kg, Skivstång -10%

Eleiko XF Bar, NxG är lämpad för funktionell träning. Passar för en mängd olika lyft. NxG-uppdateringen innehåller en konstruktion som innebär en dammtät tätning för förbättrad prestanda och hållbarhet tillsammans med en mer raffinerad knurling. För att funktionell fitness förtjänar en stång för funktionell fitness. Eleiko XF Bar, NxG är tillverkad av samma berömda svenska stål som våra specialiserade stänger. Du kan förvänta dig en ”whip” och känsla identisk en tyngdlyftningsstång i världsklass, men med mjukare lettring anpassad för intensiva pass. (”Whip” är den märkbara skjuts du får när en stång är bra på att lagra elastisk energi.) Garantivillkor Skall släppas på 30 mm tjocka gummimattor, rekommenderat Eleiko träningsplattform. Skall ej förvaras laddad med vikter på rack. Endast inomhusanvändning. Normalt slitage faller inte under garantin.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bröstmaskin

Bröstmaskin från Impulse

Se alla produkter
SUP board

SUP board från Bestway

Se alla produkter
Brädspel

Brädspel från Wizards of the Coast

Se alla produkter
Cykeljackor  Västar

Cykeljackor Västar från Vaude

Se alla produkter