Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Fast Träningsbänk 1.0, Träningsbänk

Beställ Kraftmark Fast Träningsbänk 1.0, Träningsbänk på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Fast Träningsbänk 1.0, Träningsbänk inom kategorin Träningsbänkar.

Produktinformation

En platt träningsbänk lägger grunden till en mängd olika övningar. Bänkpress, biceps och triceps curl är bara några få av alla övningar du kan göra på en träningsbänk.

Se gärna också

Eleiko Adjustable Bench, Träningsbänk -10%

Eleiko Justerbar bänk ger en fast grund för ett brett utbud av fria viktövningar. Ryggstödet kan justeras till sju positioner, från -10 nedgång till en 75-graders lutning i 10-graderssteg. Sittdynan erbjuder tre lägen från plan upp till 30 graders lutning i steg om 10 grader. Ett lättrat handtag och två justeringsknappar är säkra att greppa och lätta att använda. Välj våra unika PUR-kuddar för en modern estetik eller Skai-kuddar för ett mer traditionellt utseende och känsla. Gummifötter och ändkåpor skyddar gymgolv och håller bänken säkert på plats. Bulthål kan användas för ökad stabilitet. Designad för En mängd övningar med både hantlar och skivstång Portabel Utrustad med kromade handtag och hjul så bänken enkelt kan förflyttas Justerbara dynor 3 sittplatser och 7 ryggdynor erbjuder ett brett utbud av möjligheter Enkel användning Dra helt enkelt vreden och lyft sätet tills det låser sig i önskat läge Kuddalternativ Välj våra unika PUR-kuddar för ett modernt, hållbart, lättrengört alternativ eller Skai-kuddar för ett mer traditionellt utseende som är smidigt, men ändå står emot slitage. Polyuretanklädsel Våra unika polyuretankuddar (PUR) är hygieniska och hållbara, ett bra alternativ för anläggningar som används ofta. Den tuffa ytan suger inte upp svett, salt och partiklar, utan den kan helt enkelt torkas ren efter användning. Vår egenutvecklade design använder sig av ett mycket hållbart specialgjutet material som ger utmärkt stöd under lyft och håller väldigt länge. Garanti * 10 years on structural frame, 1 year on wear and tear parts and PUR upholstery, 6 months on SKAI upholstery

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Magsafe-laddare

Magsafe-laddare från Linocell

Se alla produkter
Cykelpedaler

Cykelpedaler från Shimano

Se alla produkter
Paket Boxning

Paket Boxning från Hammer Boxing

Se alla produkter
Service-  Reservdelar

Service- Reservdelar från Stihl

Se alla produkter