Kraftmark Line - Hyperextension Bench, Träningsbänk

Beställ Kraftmark Line - Hyperextension Bench, Träningsbänk på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Line - Hyperextension Bench, Träningsbänk inom kategorin Träningsbänkar.

Produktinformation

Horisontell bänk för träning av ryggmuskler Justerbar för olika längder. Lutande och konturerade på sidorna, klädseln bibehåller kroppens rätta position på maskinen och säkerställer komfort och bekvämlighet när du utför övningar.

De enskilda komponenterna i utrustningen har utformats speciellt för att minimera underhållskraven och eliminera onödiga stopp. Pulverlackerad ram - motståndskraftig mot korrosion och mekanisk skada.

Stabil och stark konstruktion av hållbara profiler. Gummitäckta handtag.

Klädsel med dubbla lager foam täckt med syntetiskt läder av hög kvalitet. Specifikation L x B x H 195 x 80.5 x 96.9 cm Vikt 51 kg Max.

Se gärna också

Xebex Hiit Bench Crate, Träningsbänk -10%

Xebex Fitness HIIT Crate är en allt-i-ett-träningsstation designad för högintensiv intervallträning (HIIT) och gruppträning. Tränare och idrottare kan dra nytta av allt som HIIT Crate har att erbjuda, vilket inkluderar lagring för all nödvändig utrustning som behövs för effektiva träningspass samt fungerar som en station för olika övningar. Förvaring Xebex Fitness HIIT Crate har förvaring för utrustning som täcker olika aspekter av träningen, inklusive styrka, konditionsträning, konditionering och rörlighet. När lådan är fulladdad kan det hålla tre par hantlar, 2 kettlebells, 2 slambollar och motståndsband. Märkta utrustningsmarkörer hjälper utövaren att snabbt ta tag i den utrustning som behövs och att enkelt sätta tillbaka utrustningen på sin plats. Kitta upp med valfri utrustning som passar dig! Hantlar Kettlebells Slamballs Battlerope Gummiband HIIT-lådan väger 110kg för att ge en superstabil, robust grund. En konsol belägen i botten tjänar som en förankringspunkt för ett battlerope. Små konsoler vid toppen av lådan kan användas för att fästa gummiband. Komfort möter hållbarhet HIIT bänkens konstruktion kombinerar en justerbar ryggstöd och sittdyna i 5 vinklar, från platt till lutning, med varje vinkel märkt för enkel identifiering och för att hjälpa gruppträningskurser att röra sig sömlöst. Kuddarna är gjorda av skum av hög kvalitet som håller sin form och stöd över tid. Tungt antislipklädsel ökar bänkens hållbarhet. Mått: 120 cm x 43 cm x 57 cm (L x B x H) Vikt: 110 kg Hjul med låsfunktion OBS! Utrustningen på bilderna ingår ej med bänken. Utan köps separat.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Belysning

Belysning från GP

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från MSI

Se alla produkter
Magic The Gathering

Magic The Gathering från Wizards of the Coast

Se alla produkter
Hälsa  Personvård

Hälsa Personvård från Beurer

Se alla produkter