Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Line Pl - Scott Bench, Träningsbänk

Jämför produkt Kraftmark Line Pl - Scott Bench, Träningsbänk online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kraftmark Line Pl - Scott Bench, Träningsbänk i kategorin Träningsbänkar här hos oss.

Produktinformation

Kraftmark Line PL - Scott Bench Bänken var utformad på ett sådant sätt att träningen får maximal komfort och fullständig säkerhet. Pulverlackerad ram - motståndskraftig mot korrosion och mekanisk skada.

Stabil och stark konstruktion av hållbara profiler. Klädsel med dubbla lager foam täckt med syntetiskt läder av hög kvalitet.

Specifikation L x B x H 122 x 85.6 x 94.5 cm Vikt 38 kg Max. vikt 200 kg .

Se gärna också

Eleiko Olympic Flat Bench, Träningsbänk -10%

Eleiko olympisk platt bänk kombinerar användarvänliga funktioner med smarta detaljer för att säkerställa säkerhet och minska på nödvändigt underhåll. Den är utformad för att utföra en mängd olika bänkpressövningar från en platt bänkposition. Bänken har tio höjdjusteringar för stångkrokarna så att användarna kan hitta ett bekvämt start- och slutläge. Inställningslägena är numrerade på båda sidor av stolparna så att lyftare lätt kan se vilket läge som har ställts in. Krokarna har inbyggda polyuretanrullar för att skydda stångens lättring och låta lyftare justera stången medan vikterna är påsatta för att säkerställa optimal positionering. De integrerade viktförvaringsbultarna håller vikterna nära till hands och ser till att lyftområdet förblir städat. Om extra stabilitet behövs kan bänken skruvas fast i marken med hjälp av de dolda bulthålen i ramen. Designad för Utveckla styrka i överkroppen Anpassad positionering 10 inställningar innebär att användare kan hitta rätt och säker position Enkel att använda Bänken har numrerad höjdjustering som är synlig från båda sidor av rören så att du kan se till att placeringen är helt jämn. Justerbara krokar Gör det möjligt för användare att hitta det optimala start- och slutläget som är lämpligt och säkert för deras träningsbehov. Säkerhetsfunktioner Numbered height adjustment, warning markings for unengaged pop-pins and bolt down holes are all features that contribute to user safety. Polyuretanklädsel Våra unika polyuretankuddar (PUR) är hygieniska och hållbara, ett bra alternativ för anläggningar som används ofta. Den tuffa ytan suger inte upp svett, salt och partiklar, utan den kan helt enkelt torkas ren efter användning. Vår egenutvecklade design använder sig av ett mycket hållbart specialgjutet material som ger utmärkt stöd under lyft och håller väldigt länge. Justerbara krokar Stånghakkrokarna kan enkelt justeras med en lättrad införingsbar bult (pop in) placerad bakom krokarna. Dra helt enkelt i det införingsbara bulten och hög eller sänk delen med stånghakkrokarna till önskad höjd. Släpp taget om bulten och se till att den har förts in ordentligt. Kontrollera de tydliga och praktiska angivelserna med höjdnummer för att säkerställa att krokarna befinner sig på samma höjd på varje sida av bänken. Denna viktiga funktion gör det möjligt för användare att hitta den optimala start- och slutpositionen som är lämplig och säker för deras träningsbehov. Garanti 10 years on structural frame, 1 year on wear and tear parts and PUR upholstery, 6 months on SKAI upholstery

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bars

Bars från Moonvalley

Se alla produkter
Datormus

Datormus från ASUS

Se alla produkter
Brädspel

Brädspel från Ravensburger

Se alla produkter
Vågar

Vågar från Medisana

Se alla produkter