Sidan innehåller annonslänkar

Garmin Vívoactive® 4S, Pulsklocka

Beställ Garmin Vívoactive® 4S, Pulsklocka på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Garmin Vívoactive® 4S, Pulsklocka inom kategorin Träningsklockor.

Produktinformation

ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY® Se kroppens energinivåer under dagen så att du kan hitta de bästa tidpunkterna för aktivitet och vila. PULSE OX-SENSOR Pulse Ox-sensorn mäter syremättnaden i blodet under dagen och när du sover för att se hur väl kroppen absorberar syre.

STRESSREGISTRERING Se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag. Påminnelser om avslappning kommer till och med att uppmana dig att utföra en kort andningsövning om du känner dig stressad.

MENSCYKELSPÅRNING Med Garmin Connect™-appen kan du mäta din menscykel, logga fysiska och känslomässiga symptom och lära dig mer om träning och näring under varje fas i cykeln. Få information om din cykel direkt på handleden.

VÄTSKEKONTROLL Logga ditt dagliga vätskeintag och undvik uttorkning. Du kan även ställa in ett automatiskt vätskeintagningsmål som justeras baserat på hur mycket du svettas under olika aktiviteter.

REGISTRERING AV ANDNING Se hur du andas under dagen, då du sover, under andningsövningar och yogaaktiviteter. AVANCERAD SÖMNREGISTRERING Få en helhetsbild av hur du sover med en sammanställning över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn samt pulsoximetri1 och andningsdata.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Klockan mäter din puls kontinuerligt och informerar dig om den är för hög eller låg när du vilar. Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter.

Den fungerar till och med under vatten. AVSLAPPNANDE ANDNING När du vill slappna av eller fokusera kan du starta en andningsövning där klockan mäter stress och andning för att hjälpa dig att få en bättre förståelse för hur du andas.

ANIMERADE TRÄNINGSPASS PÅ SKÄRMEN Animerade konditions-, styrke-, yoga- och pilatespass som är lätta att följa med i finns förinstallerade i klockan och du kan hämta ännu fler träningspass i appen Garmin Connect. INBYGGDA SPORTAPPAR Registrera all din aktivitet med 20 förinstallerade appar för GPS och inomhussporter – exempelvis gång, löpning, cykling, simning i bassäng, golf och mycket mer.

GARMIN COACH Få en personlig löptränare på handleden utan extra kostnad som hjälper dig att träna inför nästa 5 km, 10 km eller halvmaraton. ANPASSADE TRÄNINGSPASS Skapa dina egna träningspass i Garmin Connect och hämta dem till klockan.

SMARTAVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel smartphone. Du kan till och med svara på SMS om du har en Android™-telefon.

MUSIK Hämta låtar och spellistor från dina kompatibla musikkonton (ett abonnemang krävs eventuellt). Använd trådlösa hörlurar (säljs separat) så kan du lyssna utan telefon.

SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER När klockan och telefonen är ihopparade kan din befintliga plats skickas till dina kontakter antingen manuellt eller – under utomhusaktiviteter – automatiskt med inbyggd händelsedetektor, om det behövs. GARMIN PAY™ Susa förbi i kön och välj transportsystem med den kontaktlösa betalningslösningen Garmin Pay4 via deltagande leverantörer.

CONNECT IQ™ Gör din klocka mer personlig genom att hämta appar, widgets, urtavlor och annat. Det är enkelt.

Och ännu bättre, det är kostnadsfritt. BATTERITID Håll igång längre med en batteritid på upp till 7 dagar i smartwatchläge och upp till 5 timmars GPS och musik.

TÅLIG DISPLAY Garmin Chroma Display™ med hållbara Corning® Gorilla® Glass 3 är alltid påslagen och kan läsas i solljus. VATTENKLASSNING Den här klockan är vattenklassad till 5 ATM, vilket gör den perfekt för simning, dusch eller spa. .

Träningsklockor från andra varumärken

Upp till 73% rabatt
KUURA SMART WATCH FASHION FM1 MEN, Pulsklockor

Träningsklockor från KUURA

Se produkter inom Träningsklockor från KUURA.
Upp till 31% rabatt
Garmin Vívosmart® 4, Pulsklocka

Träningsklockor från Garmin

Missa inga bra priser på Träningsklockor från Garmin.
Upp till 43% rabatt
Coros Träningsklocka Vertix 2 GPS

Träningsklockor från Coros

Se vad Coros har inom Träningsklockor.
Upp till 42% rabatt
Sigma Id.Tri Set, Pulsklocka

Träningsklockor från Sigma

Utforska allt inom Träningsklockor från Sigma.
Upp till 12% rabatt
Fitbit Sense, Pulsklocka

Träningsklockor från Fitbit

Se vad Fitbit har inom Träningsklockor.
Polar VERITY SENSE OHR, Pulsklockor

Träningsklockor från Polar

Visa produkter inom Träningsklockor från Polar.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2023