Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Hi-Temp Gummivikter, Viktskivor Bumper

Beställ Kraftmark Hi-Temp Gummivikter, Viktskivor Bumper på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Hi-Temp Gummivikter, Viktskivor Bumper inom kategorin Viktskivor Bumper.

Produktinformation

HI-TEMP Gummivikter Heavy duty vikterna är tillverkade i återvunnet vulkaniserat gummi. Detta gör de till en av de tuffaste viktskivorna på marknaden.

Se gärna också

FitNord Competition Bumper Plate, Viktskiva Bumper -10%

Tävlingsviktskiva Bumper Plate 5 kg, FitNord är en helt gummibelagd viktskiva med stålcentrum som lämpar sig till professionell användning. FitNord Bumper Plate –viktskivor är tillverkade av högkvalitativt naturgummi och passar särskilt väl för tyngdlyftningsövningar som crosstraining, där man lyfter vikterna från marken och låter dem falla ner på golvet. Tävlingsviktskivorna är färgade, vilket gör det lättare att hitta rätta viktskivor även i snabba träningspass. FitNord Bumper Plate viktskivorna är 450 mm i diameter och passar alla standardstänger på 50 mm. Vikten på skivorna motsvarar bra den angivna vikten, med en tolerans på mindre än 1%. OBS! Viktskivorna säljs styckvis.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Spinningcykel

Spinningcykel från Stages

Se alla produkter
Padelskor Herr

Padelskor Herr från Adidas

Se alla produkter
Crosstrainingställningar

Crosstrainingställningar från FitNord

Se alla produkter
Flytväst

Flytväst från vidaXL

Se alla produkter