Kraftmark Internationella Viktskivor 50 mm PU Med Handtag, Viktskiva Gummerade

Beställ Kraftmark Internationella Viktskivor 50 mm PU Med Handtag, Viktskiva Gummerade på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Internationella Viktskivor 50 mm PU Med Handtag, Viktskiva Gummerade inom kategorin Viktskivor Gummerade.

Produktinformation

Viktskivor i PU med handtag. Passar för styrketräning och konditionsträning.

Se gärna också

Gorilla Sports Viktskivor Neopren 31mm (Par) -10%

Viktskivor med håldiamter på 31mm anpassade för skivstänger med diameter på 30mm i vikter från 1-5kg som säljs i par om 2x1kg, 2x2kg, 2x3kg, 2x4kg, 2x5kg. Neopren är ett syntetiskt gummimaterial som slutar om viktskivorna och reducerar ljud, skyddar mot repor på både viktskiva och golv och ger alla vikter olika färger vilket underlättar för att urskilja vilken vikt som är vad. Det är även markerat på samtliga viktskivor en tydlig viktmarkering. Övrig information Material: Gjutjärn med neoprenbeläggning Finns i färgerna: Röd, grön, blå, mörkblå, svart Finns i vikterna: 1kg, 2kg, 3kg, 4kg, 5kg Viktmärkning på varje viktplatta Håldiameter: 31 mm Säljs parvis

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Cykeldrev

Cykeldrev från Shimano

Se alla produkter
Cykelstrumpor

Cykelstrumpor från Endura

Se alla produkter
Tennisracket

Tennisracket från Wilson

Se alla produkter
Padelskor Herr

Padelskor Herr från Wilson

Se alla produkter