Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Change Plates, Viktskiva Järn

Beställ Kraftmark Change Plates, Viktskiva Järn på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Change Plates, Viktskiva Järn inom kategorin Viktskivor Järn.

Produktinformation

Färgkodade vikter till internationell skivstång på 50mm. OBS Skönhetsfel - Innerring med bristande färg.

Se gärna också

vidaXL Viktskivor 4 st 20 kg gjutjärn -16%

Denna uppsättning består av 4 viktskivor som väger 5 kg styck. Skivorna blir perfekt för att styrka dina muskler när du använder en skivstång med en diameter på 30 mm. Optimal för användning i hemmet eller på gymmet. Dessa viktskivor är tillverkade i högkvalitativt gjutjärn med en lackad yta. Vikten är stämplad på varje skiva för snabb och enkel identifiering. Färg: Svart Material: Gjutjärn med en lackerad yta Vikt: 4 x 5 kg I leveransen ingår 4 viktskivor Dessa viktskivor är tillverkade för att användas i träningssyfte och har därför större felmarginal jämfört med viktskivor tillverkade för att användas på tävlingar. Felmarginalen gäller vikt, tjocklek och diameter.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hälsa

Hälsa från NEW NORDIC

Se alla produkter
Motionscykel

Motionscykel från Freemotion

Se alla produkter
Vevpartier  Vevlager

Vevpartier Vevlager från Absoluteblack

Se alla produkter
T-shirt herr

T-shirt herr från Wilson

Se alla produkter