Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Line - R2.134 Prone Leg Curl, Styrkemaskiner - Ben

Beställ Kraftmark Line - R2.134 Prone Leg Curl, Styrkemaskiner - Ben på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Line - R2.134 Prone Leg Curl, Styrkemaskiner - Ben inom kategorin Ben.

Produktinformation

Viktstapelmaskin för att träna hamstrings En perfekt lösning för att spara utrymme i mindre ytor perfekt isolerar och tränar hamstrings Övningen innebär att böja benen bakåt utan att involvera nedre delen av ryggen maskinens rulle som kan justeras till användarens höjd Bekväma, breda armstöd och handtag möjliggör stabil och bekväm träning Utmärkt biomekanisk rörelse Enheten är bekväm och övningen är enkel och säker Ergonomiska, mjuka och hållbara handtag Pulverlackerad ram - motståndskraftig mot korrosion och mekanisk skada Stabil konstruktion av hållbara och tjocka profiler Solid, bekväm klädsel gjord av dubbelskiktad foam täckt med högkvalitativt syntetiskt läder Läsbara grafiska informationstavlor Universell stack tornhöjd L x B x H 1690 x 1360 x 1498 mm Totalvikt 221 kg Viktstapel 86 kg .

Se gärna också

Impulse Glute It9526, Styrkemaskin Ben -10%

IT9526 är en maskin som huvudsakligen tränar muskulatur i rumpa och baksida lår. Magstödet är individuellt inställbart efter olika längd på personer, likaså är vinkeln på fotdelen justerbar. Ramverket på IT95 är tillverkat i 3 mm stål. Samtliga delar på ramen är pulverlackerat i dubbla lager och även ytbehandlad för att ge ökad motståndskraft mot svettangrepp. På toppen av det kraftiga viktmagasinet så finns det en mikrovikt på 2,25 kg för finjustering av belastning. Denna vikt möjliggör även lättare träning som exempelvis vid rehabträning. Denna maskin är enkel att kliva in i och ur. Handtagen är ergonomiskt utformade och klädda med slitstarkt TPU-grepp. Dynorna är sydda med dubbla sömmar och har en skyddande skiva på baksidan. Fler färger finns att tillgå vid specialbeställningar. Vajern är specialtillverkad i USA och genomgår belastningstest med mer än 250 000 repetitioner. Viktmagasinet som i detta fallet består av totalt 133 Kg är tillverkat av 19 mm massiva stålplattor. Remhjulen är svarvade för mindre feltolerans. Samtliga lager är av Taiwanesiska högkvalitetslager. Maskiner med lättare viktmagasin går att specialbeställa. Garanti Företagsgym, hotell, bostadsrättsföreningar, skolor, institutioner, idrottsföreningar och liknande Ja. Ram – livstid

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Multigym

Multigym från Finnlo

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Granngården

Se alla produkter
Hårddisk

Hårddisk från WD

Se alla produkter
Boxningshandskar

Boxningshandskar från Brute

Se alla produkter