Kraftmark Greppbollar För Chins, Chin up bar & Chins rack

Beställ Kraftmark Greppbollar För Chins, Chin up bar & Chins rack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Greppbollar För Chins, Chin up bar & Chins rack inom kategorin Chin up bar Chins rack.

Produktinformation

Använd Kraftmarks Greppbollar för chins ifall du vill utmana dig själv ytterligare i chinsen. Greppbollarna går enkelt att fästas i chinsräcket, riggen eller varför inte i trappen för att träna pullups.

Med greppbollarna så tränas underarmar och handgreppet. Säljs parvis Greppdiameter 75 mm .

Se gärna också

Gorilla Sports Pull-up-bar - Chinsstång Multi - Dörr -10%

Chinsstång för dörröppning / dörrkarm är en av våra absoluta bästsäljare och är ett redskap som är enkelt att montera utan att egentligen behöva skruva. Handtag överdragna i mjukt skumgummi Klarar av att belastas med 200kg Tio olika grepp att välja mellan Enkel att montera Om det är precis på gränsen till att du kan använda chinsstången ihop med din dörröppning medföljer även skruvar för att säkra chinsstången så att dem inte hoppar till/förflyttas och trillar ner. Den är som skrivet enkel att montera och passar dörrkarmar som är mellan 3,5-16cm breda och har inre dimensioner på 80-100cm. Träna upp ryggmuskulaturen, axlar och biceps i samma övning alternativt bara häng ut och stretcha axlar och träna greppet med händerna på mjuk skumgummibeläggning för motverkande av blåsor. Övrig information Passar dörrkarmar med inre dimensioner: 80-100cm Passar dörrkarmar med bredd: 3,5-16cm Handtag överdragna i mjukt skumgummi Tio olika grepp

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från Halla foder

Se alla produkter
Löpband

Löpband från FitNord

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från E-Way

Se alla produkter
Skivstänger

Skivstänger från Motion & Fitness PRO

Se alla produkter