Sidan innehåller annonslänkar

Klematis Montana 'Broughton Star' 1-pack

Jämför produkt Klematis Montana 'Broughton Star' 1-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klematis Montana 'Broughton Star' 1-pack i kategorin Klematis här hos oss.

Produktinformation

Klematis ’Broughton Star’ är en härlig klematis i montanagruppen med halvdubbla djuprosa blommor som blommar från sen vår till tidig sommar. Sorten kan användas som marktäckare, passar mot vägg, träd, mur eller spaljé och kan även odlas i kruka.Säljs i 1-, 3- och 5-pack .

Se gärna också

Klematis 'SoMany Lavender Flowers' PBR 1-pack

Klematis ’SoMany Lavendel Flowers’ blommar med mängder av lavendelfärgade enkla blommor och är fin att ha i en kruka på balkongen eller terrassen. Sorten passar även perfekt att odla mot vägg, mur, spaljé eller träd och är underbar i kombination med rosor.Säljs i 1-, 3- och 5-pack

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Datormus

Datormus från ASUS

Se alla produkter
Vägguttag

Vägguttag från Schneider Electric

Se alla produkter
Padelracket

Padelracket från Head

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från IQUNIX

Se alla produkter