Sidan innehåller annonslänkar

Klematis 'Wada's Primrose' 5-pack

Jämför produkt Klematis 'Wada's Primrose' 5-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klematis 'Wada's Primrose' 5-pack i kategorin Klematis här hos oss.

Produktinformation

"Wada"s Primrose" är en strålande vacker klematis som blommar med 10-13 cm stora enkla, krämvita och doftande blommor med gul ståndare under juni till augusti. Sorten blommar på både årets rankor och gamla rankor. .

Se gärna också

Klematis 'Noora' 1-pack

'Noora' är en klematis med stjärnformade lila blommor med fyra till sex smala eliptiska kronblad som blommar från juni till september. Sorten passar perfekt att odla mot vägg, träd, mur eller spaljé men går lika bra att odla i kruka på balkongen eller terrassen.Säljs i 1-, 3- och 5-pack

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Personvård

Personvård från Gillette

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Granngården

Se alla produkter
Tvättmedel

Tvättmedel från GloveGlu

Se alla produkter
Viktskivor Bumper

Viktskivor Bumper från Master Fitness

Se alla produkter