Kraftmark Line - Weightlifting Platform 15mm, Plattformar

Beställ Kraftmark Line - Weightlifting Platform 15mm, Plattformar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Line - Weightlifting Platform 15mm, Plattformar inom kategorin Plattformar.

Produktinformation

Lyftplattform i 6 delar. Två plattor i trä och 4 i gummi.

Mycket lätt att montera. Stötdämpande och minskar buller.

Se gärna också

Eleiko SVR Insert Platform Prestera Power Rack- small - Black -10%

SVR Insert Platform är designad för att sömlöst integreras med Eleiko Prestera Power Rack, fästs tätt på stativets ram för att skapa en komplett lyftstation. Insatsplattformen har Eleikos unika SVR-teknik för att reducera buller och vibrationer samtidigt som skivstången studsar i fallzonen, vilket minimerar störningar för anläggningar. Medan samma material och teknik är den här plattformen designad med fyrkantsrör för att integreras sömlöst med Prestera Power Rack. Lyftdäcket är avslutat med en slitstark laminatöverdel som ger optimalt grepp för tuffa träningspass och som kommer att stå emot högvolym på gymmet. Sömlös, välåtsittande passform. Platform attaches seamlessly to Prestera Power Rack frame Eliminera oljud Dämpande gummi specifikt designat för att förbättra plattformens prestanda och hållbarhet. Säker fotplacering Lyft med självförtroende och känn dig säker på att dina fötter inte kommer att halka. Designad för att skydda Skydda utrustningen, anläggningen och ger en tydlig lyftzon Garantitext 3 år på: ram, 1 år på: andra delar. Dämpningsområden är av förbrukningsbart slitmaterial. Endast för inomhusbruk. Får endast användas med gummiskivor. Vanligt slitage omfattas inte av garantin.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Plattformar

Snabbfilter
Sortera

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Träning

Träning från BETTER YOU

Se alla produkter
Flaggvimpel

Flaggvimpel från Formenta

Se alla produkter
Mobilhållare

Mobilhållare från Popsockets

Se alla produkter
Fotbollsmål

Fotbollsmål från vidaXL

Se alla produkter