Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Fold Back Squat Rack, Skivstångsställning

Beställ Kraftmark Fold Back Squat Rack, Skivstångsställning på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Fold Back Squat Rack, Skivstångsställning inom kategorin Power rack.

Produktinformation

Ont om plats i gymmet men ändå behöver ett squat rack? Nu har vi lösningen på ditt problem. Ett Squat rack som inte behöver ta någon plats alls! Väggmonterat squat rack som viks in eller ut när den inte används

Med det justerbara pull-up räcket ställer du enkelt in höjden för just dig. Monterings kit för betongvägg är inkluderat.

Se gärna också

Gorilla Sports Power Cage Extreme -10%

En kraftfull ställning på 165 kg som ger dig möjlighet att träna skivstångsövningar med rack och safetyrack, träna chins med chinstång med multigreppsstång, dips och mycket mer. Maximal belastning på 400kg Väger totalt 165kg Träna med skivstång Träna med kroppsvikt Träna knäböj, kronlyft, stångrodd, chins, dips, armgång eller bara häng, med den här finns det inte en kroppsdel du inte kan träna. Höjden på 2,30m möjliggör dessutom att du kan justera utrustningen efter din egen längd för att optimera träningen. Viktstativ diameter: 30mm eller 50mm Chinsstång och handtag för dips Bredd ink viktstativ: 172cm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
FM-radio

FM-radio från Sangean

Se alla produkter
Brädspel

Brädspel från Enigma

Se alla produkter
Wi-Fi

Wi-Fi från Shelly

Se alla produkter
Trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk från Ubiquiti

Se alla produkter