Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark 1.0 - Step-Up Board (Vm Begagnad), Stepbrädor

Beställ Kraftmark 1.0 - Step-Up Board (Vm Begagnad), Stepbrädor på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark 1.0 - Step-Up Board (Vm Begagnad), Stepbrädor inom kategorin Stepbräda.

Produktinformation

Tävlingsanvänd på VM - Skickas från vårt lager under vecka 48. Aerobic Step up bräda till gruppträningen eller hemmaträningen.

Stepbrädan är gjord för kommersiellt bruk och är robust samt slittålig. Step up brädan går att justera i två olika höjder, 15 och 20 cm.

Stepbrädan har ett bra grepp vilket gör den säker till alla övningar. Brädan är försedd med golvskydd på undersidan vilket gör att den inte repar golvet.

Se gärna också

vidaXL Stepbräda liten svart/blå -25%

Denna 41VT lilla stepbräda från Avento hjälper dig att få ut det mesta av din aerobicsträning. Du har just hittat din nya fitnesskamrat! Det är aldrig för sent för den och den är alltid beredd att träna! Stepbrädan är inställbar i höjd från 10, 15 cm på grund av de löstagbara bendelarna. Denna anpassningsbara stepbräda är lämplig för ett brett spektrum av övningar, har halkfri yta och ben. Levereras med ett häfte med olika övningar. Material: Polypropylen (PP) + Polyetylen (PE) Storlek: 68 x 28 x 15 cm (L x B x H) Justerbar i höjd från 10, 15 cm pga löstagbara bendelar Halkfri yta och fötter Färg: Svart/blå

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
USB-C kablar

USB-C kablar från Nomadelic

Se alla produkter
Bromsar

Bromsar från Shimano

Se alla produkter
Balansbrädor

Balansbrädor från Gymstick

Se alla produkter
Liggunderlag

Liggunderlag från INTEX

Se alla produkter