Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Line - Bench Press, Träningsbänk

Jämför produkt Kraftmark Line - Bench Press, Träningsbänk online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kraftmark Line - Bench Press, Träningsbänk i kategorin Träningsbänkar här hos oss.

Produktinformation

Kraftmark Line - Bench Press Utrustning möjliggör träning av bröstmuskler. Den optimala bredden på ryggstödet möjliggör fri rörlighet i skuldrorna, tack vare vilket stången kan sänkas ner till själva bröstet och det kan utföras i full räckvidd.

Tre-nivåer med krokar för skivstången gör bänken lämplig för träning både för långa och lite kortare. Praktiskt integrerade viktstativ möjliggör snabbt byte av vikt, vilket är särskilt användbart i så kallade droppset.

Bänken var utformad på ett sådant sätt att träningen får maximal komfort och fullständig säkerhet i träningen. Pulverlackerad ram - motståndskraftig mot korrosion och mekanisk skada.

Stabil och stark konstruktion av hållbara profiler. Klädsel med dubbla lager foam täckt med syntetiskt läder av hög kvalitet.

Specifikation L x B x H 172.5 x 167 x 127.2 cm Vikt 81 kg Max. vikt 300 kg .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Enkortsdator

Enkortsdator från Arduino

Se alla produkter
Kameraskydd

Kameraskydd från Linocell

Se alla produkter
Träningsbänkar

Träningsbänkar från Eleiko

Se alla produkter
Cykelslang

Cykelslang från Vittoria

Se alla produkter