Garmin Venu Sq 2 Music - French Gray/Cream Gold

Jämför produkt Garmin Venu Sq 2 Music - French Gray/Cream Gold online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Garmin Venu Sq 2 Music - French Gray/Cream Gold i kategorin Aktivitetsarmband Pulsklocka här hos oss.

Produktinformation

Garmin Venu Sq 2 MusicLåt oss hitta ett nytt sätt att röra oss påDen här GPS-smartklockan med en ljus AMOLED-skärm och musiklagring på enheten kombinerar daglig stil med hälsoövervakning och fitnessfunktioner som inspirerar dig att koppla ihop kropp och själ.Få mer ut av varje laddningLADDA MINDREMed upp till 11 dagars batteritid i smartwatch-läge och upp till 26 timmar i GPS-läge, behöver du inte ta av din klocka varje natt för att ladda. Det innebär att du kan följa din hälsa och välbefinnande dygnet runt.SNYGG DESIGNVår smartwatch Venu Sq 2 har en snygg design som passar alla kläder och tillfällen och du kan även skapa din egen design med Your Watch.

Your Way. Med den ljusstarka AMOLED-skärmen och “alltid påslagen”-läget ser du allt med ett ögonkast.FRAMTAGEN FÖR ATT BÄRAS DYGNET RUNTFör att kunna följa dig i din aktiva livsstil har denna smartwatch ett tåligt glas av typ Corning® Gorilla® Glass 3, en lättvikts aluminiuminfattning och ett bekvämt silikonband. .

Aktivitetsarmband Pulsklocka från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Fitbit Luxe / Classic Band/Black - Large

Aktivitetsarmband Pulsklocka från Fitbit

Se produkter inom Aktivitetsarmband Pulsklocka från Fitbit.
Upp till 61% rabatt
Garmin Vivofit JR2 - Avengers

Aktivitetsarmband Pulsklocka från GARMIN

Utforska allt inom Aktivitetsarmband Pulsklocka från GARMIN.
Huawei Band 8 - Black

Aktivitetsarmband Pulsklocka från Huawei

Missa inga bra priser på Aktivitetsarmband Pulsklocka från Huawei.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2023