Sidan innehåller annonslänkar

2117 of Sweden Byxa Stojby JR

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

2117 Of Sweden Byxa Stojby JR är ett par bekväma och slitstarka friluftsbyxor för barn, framtagna för ett aktivt liv. Byxorna tillverkas av ett skönt material, som kompletteras med stretch på utvalda partier för optimal rörelsefrihet.

Dessutom har byxorna två sidofickor och benfickor, ventilationsdragkedjor, kängkrok nedtill och justerbara benslut. Specifikation Material 1 65% polyester, 35% bomull Material 2 92% nylon, 8% elastan .

Se gärna också

Houdini W's Pace Light Pants Sandstorm

Vad gör dem speciella? Pace-serien är en klädkollektion som är utformad för aktiviteter med hög puls. Det som verkligen skiljer plaggen åt är hur det känns att bära dem. Hur tygerna känns, passformen, hur plaggen rör sig och hur de låter. Pace Light Pants dam är utformade för ökad komfort in action eftersom vi tror att när du känner dig bättre kommer du också att prestera bättre. Hur fungerar de? Pace Light Pants dam är tillverkade av C9 Stretch, ett ultralätt, svalt och snabbtorkande tyg. Med en vikt på endast 67 g/m² kommer du knappt känna att du har dem på dig. För att säkerställa en bra passform har du en elastisk midja med dragsko både i midjan och vid bensluten. Två sidofickor med dragkedja förvarar dina viktigaste saker. När ska jag använda dem? Pace Light Pants dam är utformade för löpning, vandring, träning eller andra aktiviteter med hög puls i varma förhållanden. Det ultralätta, stretchiga och smidiga tyget känns som att ha nästan ingenting på sig och håller dig sval under långa aktiviteter. När dina Pace Light Pants är helt utslitna kan du lämna in dem till Houdini för återvinning. På så sätt går inget av råmaterialen till spillo och blir istället till nya, användbara produkter. Normal passform Smidig, tyst och andningsbar PFAS-fri vattenavstötande behandling Tyget är tillverkat av 50 % återvunnen polyester, 50 % polyester Helt återvinningsbart tyg Tyget är producerat i Japan Plagget är tillverkat i Litauen Vikt medium dam: 105 g Material och Teknologi C9 Stretch Ett lätt men slitstarkt vävt tyg med stor andningsförmåga och utmärkt komfort närmast huden. Tillverkad av 50 % återvunnen polyester och helt återvinningsbar. Ursprung: Japan 50% återvunnen polyester, 50% polyester Vikt: 67 g/kvm Enastående luftgenomsläpplighet Mjuk hudnära komfort Slät och tyst yta Mekanisk stretch Vattenavvisande behandling - fri från PFAS Återvinningsbar

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024