Sidan innehåller annonslänkar

Kolink Stronghold / Tempered Glass / Svart

Beställ Kolink Stronghold / Tempered Glass / Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kolink Stronghold / Tempered Glass / Svart inom kategorin Chassi.

Produktinformation

Kolink är glada att presentera det otroligt snygga Stronghold Midi-Tower med sin härdade glassida och svarta frontpanel. Den rymliga interiören i Stronghold ger utrymme för avancerade komponenter.

Förinstallerade dammfilter, gott om utrymme för vattenkylning och fantastiska kabelhanteringsalternativ är bara några av höjdpunkterna.Översikt-Chassi avsedd för moderkort upp till E-ATX-Sidopanel i 4 mm tjockt härdat glas-Svart frontpanel av plast -2x förinstallerade 120 mm fläktar, totalt plats för 6 möjliga-I / O-panel med 2x USB 2.0 / 1x USB 3.0 &HD-ljud in/ut-Stöd för två 240 mm radiatorer-Plats för 3x 3,5 / 2,5-tums hårddiskar-Grafikkort upp till 380 mm långa och CPU-kylare upp till 160 mmSidopanel i tempererat glas och två förinstallerade fläktar Det robusta chassit består av en millimeter tjockt SECC-stål och är utrustad med en fyra millimeter tjock tempererad glaspanel och en plastfront med en elegant svart frontpanel.Dammfilter håller Kolink Stronghold renModerkortet och strömförsörjningsskyddet erbjuder många öppningar för perfekt kabelhantering. En 240 mm radiator kan installeras på framsidan och i toppen av chassit.Grafikkort upp till 380 mm i längd är kompatibla med CPU-kylare upp till 160 mm i höjd.

Dessutom har fronten en I / O-panel med två USB 2.0-kontakter och en USB 3.0-typ A-port. Det finns också en lucka för en omkopplare för att styra RGB-belysningen, men det ingår inte i chassiet och måste eftermonteras separat. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Handkontroller

Handkontroller från 8Bitdo

Se alla produkter
Foam roller

Foam roller från vidaXL

Se alla produkter
Z-Wave

Z-Wave från Aeotec

Se alla produkter
Havtorn

Havtorn från Omnia garden

Se alla produkter