Sidan innehåller annonslänkar

Knog Baklampa Blinder Grid

Beställ Knog Baklampa Blinder Grid på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Knog Baklampa Blinder Grid inom kategorin Cykelbelysning.

Produktinformation

Knog Blinder producerar 100 lumen med hjälp av ny COB-teknik, som säkerställer att du ses och är säker under alla ljusförhållanden. Knog Blinder har integrerad USB-laddning, är 100% vattentät och har en 60 timmars brinntid när du använder eco-flash-läge. .

Se gärna också

Cateye Framlampa CatEye Sync Core

CatEye Sync Core är en smart framlampa med trådlös teknik. Den fungerar allra bäst tillsammans med baklampan Cateye Sync Kinetic. Genom en knapptryckning på framlampan styr du båda lamporna genom trådlös teknik. Du kan också styra båda lamporna via din mobiltelefon. Detta är en kraftig laddningsbar framlampa som ger hela 500 lumen från en vit LED. CatEye OptiCube lens-teknologi ger den en lång och bred ljuskägla. Den passar dig som cyklar lite fortare och behöver se längre. Den har fem ljuslägen (High, Mid, Low, blinkande och ”Daytime HyperConstant”). Du laddar den enkelt på 3-6 timmar med USB-kabeln som ingår och den har en brinntid på upp 2 timmar med fast ’high’ sken och 130 timmar med blinkande sken. Den har batteri-indikator som varnar i god tid. Testrapport - CatEye Sync Core En supersnygg designad lampa med grym känsla och högsta byggkvalitet. Det här är lampan för dig som älskar att styra allt från din mobil. Ljuset är kraftigt vitt och den lyser upp vägen 50 meter framför dig. För 500 lumen är det ganska lite. Du betalar också lite extra för att kunna stänga av framlampa och baklampa samtidigt. Har du många barn och många lampor kan vi se poängen Brinntiden är 2 timmar i högläge - det räcker rimligt bra. Du kan få ut 9 timmar i medelinställning men ljuset är ganska svagt då. Du monterar den enkelt på styret och den är snabba att fästa/ta av. Med CatEye SYNC Smartphone app kan du enkelt styra framlampa (CatEye Sync Core), baklampa (CatEye Sync Kinetic) och säkerhetslampa (CatEye Sync Wearable) med din mobil. Du laddar ner appen från Google Play (android) eller App Store (iPhone) och du kan styra samtliga funktioner i belysningen via appen. Med EN knapptryckning stänger du av eller sätter på samtliga lampor samtidigt. Du kan byta ljuslägen via appen och du kan styra upp till 7 lampor med appen. Du får överblick över batteriladdningen och den har en fiffig ’find-me’-funktion som gör att du via appen kan sätta igång ett snabbt blinkande sken från lamporna. Den kraftiga baklampan CatEye Sync Kinetic har en inbyggd rörelsesensor som gör att lampan lyser upp med 50 lumen vid inbromsning och fungerar därför som bromsljus. En speciell OptiCube spridningslins ger den dig god synlighet åt sidorna. Den har sex ljuslägen (fast, blinkande och Daytime HyperFlash). Den laddas enkelt med den medföljande USB-kabeln på 2.5 timmar och den har en brinntid på 1.5 timmar med fast sken i 'high' och 50 timmar med blinkande sken.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Cykelslang

Cykelslang från Schwalbe

Se alla produkter
Vägguttag

Vägguttag från Schneider Electric

Se alla produkter
Power rack

Power rack från Master Fitness

Se alla produkter
Switchat nätaggregat

Switchat nätaggregat från Mean Well

Se alla produkter