Sidan innehåller annonslänkar

Knog Baklampa Blinder V Bolt

Beställ Knog Baklampa Blinder V Bolt på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Knog Baklampa Blinder V Bolt inom kategorin Cykelbelysning.

Produktinformation

Kraftfulla och aerodynamiska Knog Blinder V Bolt är en helt unik baklampa som verkligen drar åt sig uppmärksamheten och ser till att du syns under alla ljusförhållanden. Tack vare modern teknik (COB) så levererar den 100 Lumen och ser till att du syns även på långa avstånd.

Den här smidiga lilla lampan är både lätthanterlig och enkel att använda, ett långt tryck på knappen tänder och släcker ljuset, och med korta tryckningar går du igenom de åtta förprogrammerad ljuslägena. Den har integrerad USB-laddning, den är 100% vattentät och den har en unik design som gör den till en av våra mest individuella lampor.

När batteriet börjar ta slut så kommer en röd lysdiod att tändas längst ner på lampan. Denna lysdiod släcks när lampan är fulladdad och redo att användas.

Ingen laddningskabel krävs eftersom den har en praktiskt integrerad USB-anslutning och den har en laddningstid på 4 timmar. Det smidiga och robusta fästet monteras helt verktygslöst via en avtagbar silikonrem och passar sadelstolpar med 22-32mm i diameter.

Lampan levereras även med en lite längre fästrem som klarar upp till 200 mm i diameter. Det praktiska fästsystem är utan problem tillräckligt starkt för att hålla lampan stadigt på plats och det är även tillräckligt stort för att du ska kunna använda det när du bär handskar (perfekt i kalla förhållanden).

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Flaskställ

Flaskställ från BBB

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från BALANCE ME

Se alla produkter
Cykelhållare

Cykelhållare från Thule

Se alla produkter
Hardtail MTB

Hardtail MTB från Rock Machine

Se alla produkter