Sidan innehåller annonslänkar
Koo

Koo Orion, Cykelglasögon

Jämför produkt Koo Orion, Cykelglasögon online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Koo Orion, Cykelglasögon i kategorin Cykelglasögon här hos oss.

Produktinformation

Solglasögon optimerade för stig- och landsvägscykling med utbytbara Zeiss®-linser. Orion har halv ram, justerbara skalmar och anti-dimventilation.

Designen för Orion underlättar byte av linser och ger bättre skydd och sikt. Ramen kan även använadas tillsammans med slipade linser.

Orion har justerbara skalmar som gör att du kan ställa in perfekt passform (de kan justeras i steg om 5 mm upp till 15 mm förlängning). Orion har tvåstegsmekanism för snabbt men säkert byte av linserna lyft upp nässtycket och frigör linserna (dessa sitter även fast i ramen).

Mycket tålig skjutmekanism i polykarbonat över varje lins som används för att öppna och stänga två lufthål mellan ramen och linsen. Med hjälp av dessa kan du maximera luftgenomströmningen för att motverka imma på linserna.

Precis som andra glasögon från Koo har Orion Zeiss®-optik. Orion är mycket hållbara och repfria glasögon med 100 % skydd mot UV-strålning avsedda för bilkörning Orion levereras med flera linser med olika VLT-procent (mängd ljus som linsen släpper igenom).

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Galaxy Tab-fodral

Galaxy Tab-fodral från Gecko Covers

Se alla produkter
HDMI-kablar

HDMI-kablar från Nikabe

Se alla produkter
Stepbräda

Stepbräda från vidaXL

Se alla produkter
Smarta dörrklockor

Smarta dörrklockor från Ring

Se alla produkter