Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Ghd 2.0, GHD-bänk

Beställ Kraftmark Ghd 2.0, GHD-bänk på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Ghd 2.0, GHD-bänk inom kategorin GHD-bänk.

Produktinformation

GHD 2.0 är fullt anpassningsbar och utrustad för att hålla sig stabil samtidigt som den ger maximal effekt, och är ett omfattande verktyg för core övningar. GHD 2.0 är en riktigt rejält byggd och enkel att montera och med sina gummifötter ger den maximal stabilitet.

Tillsammans med att stärka musklerna i ryggraden, möjliggör GHD-träning ett av de enda säkra sätten att aktivt träna din rygg. GHD situps ger dig en av dom mest effektiva magövningarna som finns på ett gym.

Specifikationer 13 steg för längdjustering (25mm cc) Greppyta för bra fotfäste. Hjul för att enkelt kunna flytta bänken.

Mattsvart lackering. Skyddande fotkuddar med Kraftmarklogga.

Se gärna också

Master Fitness GHD Glute Trainer, GHD-bänk -33%

Denna modul är specialgjord för att träna rumpa och baksida lår på ett effektivt sätt. Det går dessutom att göra sit-ups samt att göra rygglyft.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Löpband

Löpband från BH Fitness

Se alla produkter
sale-tshirts

sale-tshirts från Under Armour

Se alla produkter
Vågar

Vågar från vidaXL

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter