Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Medicinboll Kevlar, Medicinbollar

Jämför produkt Kraftmark Medicinboll Kevlar, Medicinbollar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kraftmark Medicinboll Kevlar, Medicinbollar i kategorin Medicinboll här hos oss.

Produktinformation

Kevlar Wall Ball är en wall ball med extra skydd mot vassa kanter eller ojämna ytor. Wall ballen finns i 4 olika vikter (4kg, 6kg, 9kg och 12 kg).

Bollen är förstärkt med dubbla sömmar för extra hållbarhet. Med en wall ball kan du träna på wall ball kast mot en wall ball target, träna en mängd olika core övningar samt explosivitets övningar.

Medicinboll med obalanserad vikt för bål och reaktionsträning. Diameter 32 cm Broderad text och logo Säljs styckvis .

Se gärna också

Reebok Medicine Ball, Medicinboll -24%

Nyhet från Reebok - handgjorda medicinbollar av högsta kvalitet. Reebok Dynamax® Medicine Ball är designade till att motstå regelbunden och krävande träning. Den 35 cm stora bollen är mjuk och säker att greppa i hög hastighet. Den solida och säkra konstruktionen gör att formen vidhålls också efter långvarigt bruk. Medicinbollen är designad med en sydd, svart yta med röda paneler, som visar Reebok och Dynamax®-logon och som anger vikten. Den flexibl ytan är känd för att ge ett stadigt grepp och är också rengöringsvänlig i och med dens förmåga att motstå fukt. Dynamax® medicinbollar var de första på marknaden och används av mer än 90% av alla professionella sportorganisationer och NCAA-atleter i USA. Reebok Dynamax® är omsorgsfullt designad och framställt för att kastas och hanteras frekvent, samtidigt som den effektivt absorberar stötar. Reebok Dynamax® Medicine Balls säljs enskilt. Oavsett vilken storleks boll du väljer, kommer du att få ideell träning till att förbättra din explosivitet och core-styrka. Medicinbollsträning förbättrar din prestation och styrka. Den ergonomiska designen säkrar att brukaren förblir i en neutral ställning. Stödabsorberande effekt. Varje boll är individuellt tillverkad för hand och varje viktklass har sin egen precisa formel för produktionen. Två års garanti.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från Halla foder

Se alla produkter
Hälsa

Hälsa från WELEDA

Se alla produkter
Tennisracket

Tennisracket från Wilson

Se alla produkter
Anslutningar

Anslutningar från Corsair

Se alla produkter