Kraftmark Internationella Viktskivor 50 mm Hi-Tempbumpers 2.0, Viktskiva Bumper

Beställ Kraftmark Internationella Viktskivor 50 mm Hi-Tempbumpers 2.0, Viktskiva Bumper på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Internationella Viktskivor 50 mm Hi-Tempbumpers 2.0, Viktskiva Bumper inom kategorin Viktskivor Bumper.

Produktinformation

Internationella Viktskivor Hi-Temp Bumpers 2.0 Hi-temp gummivikter är tillverkade av återvunnet gummi. Detta gör de till en av de tuffaste viktskivorna på marknaden.

Se gärna också

FitNord Bumper Plate 50 kg, Viktskiva Bumper -10%

Viktskiva Bumper Plate 50 kg, FitNord är en helt gummibelagd viktskiva med stålcentrum som lämpar sig till hård användning. De eleganta viktskivorna är 450 mm i diameter och passar alla standardstänger på 50 mm. Skivan på 50 kg har en tjocklek på 142 mm. FitNord Bumper Plate –viktskivorna är tillverkade av högkvalitativt naturgummi och passar särskilt väl för tyngdlyftningsövningar som crosstraining, där man lyfter vikterna från marken och faller dem ner på golvet. OBS! Viktskivorna säljs styckvis. Dessa viktskivor är tillverkade för att användas i träningssyfte och har därför större felmarginal jämfört med viktskivor tillverkade för att användas på tävlingar. Felmarginalen gäller vikt, tjocklek och diameter.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Fjärrströmbrytare Zigbee

Fjärrströmbrytare Zigbee från Aqara

Se alla produkter
sale-tshirts

sale-tshirts från Under Armour

Se alla produkter
Datorskärmar

Datorskärmar från Asus

Se alla produkter
Cykeltröjor

Cykeltröjor från Void

Se alla produkter