El-Mountainbike varmt rekommenderat

El-Mountainbike varmt rekommenderat

Om du gillar att cykla på stigar och skog så kommer du att gilla det ännu mer efter du har provat en El mtb. Du kommer inte bara längre på dina träningspass, du kommer även att ha fem gånger så roligt. Du slipper trampa slut på krafterna i tunga uppförsbackar. Du kan istället spara på krafterna och använda din energi till de roligare partierna på lederna.

Vem är el-mtb till för?

Alla kan egentligen cykla på elektrisk mountainbike, men det rekommenderas att den som börjar el-cykla har en bra vana på cykeln innan dom sätter sig på sadeln för första gången. Det kan nämligen bli lite för roligt och om man inte behärskar tekniken eller bromsarna på korrekt sätt så kan det bli farligt få elcykeln accelererar betydligt fortare än vanlig cykel. Så se till att ta det försiktigt bara.

Vad kostar det att ha en el mtb?

Elcyklar kostar några tusenlappar mer än vanliga cyklar, det är för att dom är utrustade med batteri, motor och lite extra tåliga komponenter i form av däck, bromsar dämpare etc. Så när det kommer till cyklarnas priser så är det som vanliga cyklar fast man kan tänka sig att ett cykelbatteri kostar 5-8 tkr och en motor för ungefär samma pris. Det är inte alltid man har dom faktorerna i åtanke men det är därför priset oftast är lite högre för den typen av cykel.

Aktiv24.se

Det kan vara en lång resa tills man hittar det man är ute efter. När man handlar på nätet så har man ett stort utbud att välja på, och allt väldigt nära till hands. Vi tycker att det ska vara enkelt och man ska inte betala för mycket.

© Aktiv24.se 2024