Sidan innehåller annonslänkar

Knog Framlampa Plus transparent

Jämför produkt Knog Framlampa Plus transparent online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Knog Framlampa Plus transparent i kategorin Cykelbelysning här hos oss.

Produktinformation

Förmodligen hösten 2018s verkliga storsäljare och smartaste belysning! Den är lätt, den är uppladdningsbar, den lyser starkt, den är prisvärd och den går sjutton att fästa överallt och då även att använda till ALLA typer av aktiviteter där du har nytta av att synas Lampan har både ett integrerat clipsfäste, som du kan fästa på plagg och ryggsäckar mm, och ett separat magnetfäste för cykeln som suger fast lampan med ett "klick".

Har inbyggd UBS-sticka och uppladdningsbart batteri - enkelt! Som om det inte vore nog, den lilla lampan har dessutom mage att lysa starkt med sina 40 lumens Går att använda till cykling, löpning, promenader, barnvagnar, kläder mm.

Clipsfäste integrerat. Separat magnetfäste för cykel - går att fästa på sadelstolpe, styre, bak- eller framgaffel.

Uppladdningsbart Lithium Polymer-batteri, via USB-port. 40 lumens, vitt sken Laddningstid 4 tim.

Indikationsdiod stängs av när den är fulladdad. Mått 14x66x18 mm 100% vattentät (IP67) Antal dioder 1 COB diod Vikt 12 gram Har 5 belysningslägen Steady - 2 tim (batteritid) Strobe - 8,5 tim Pulse - 4,5 tim Fancy flash - 10 tim Eco flash - 40 tim .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Spannmålsfritt

Spannmålsfritt från Four Friends

Se alla produkter
Kontorsutrustning

Kontorsutrustning från IT Dusters

Se alla produkter
Lavalampor

Lavalampor från Rubicson

Se alla produkter
Sovsäck

Sovsäck från vidaXL

Se alla produkter