M-Wave Framlampa M-Wave Apollon Ultra 1200 + pannband

Jämför produkt M-Wave Framlampa M-Wave Apollon Ultra 1200 + pannband online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten M-Wave Framlampa M-Wave Apollon Ultra 1200 + pannband i kategorin Cykelbelysning här hos oss.

Produktinformation

M-Wave Apollon Ultra 1200 är en mycket kraftig lampa med kraftigt vitt sken från fem CREE XM-L2 U2 LED-ljuskällor. Ljuskällorna ger tillsammans 1200 lumen och har tre olika ljusinställningar (två fasta och en blinkande) samt ett fjärde batterisparläge.

Ljuslägena gör att du kan välja hur länge batteriet räcker på en laddning 2 timmar 30 minuter, 5 eller 10 timmar. Kan användas som framlampa, pannlampa och hjälmlampa.

Monteras enkelt på styret, hjälmen eller det medföljande pannbandet utan verktyg och kan tas av och användas som ficklampa. Den är vattentät och kan användas i regn.

Lampan drivs av ett återuppladdningsbart lithiumjon-batteri (6 x 2 200 mAh / 8.4 V). 220V-laddare ingår.

Perfekt för höstens turer i ruskväder. Testrapport - Apollon Ultra 1200 En mycket kraftfull MTB-lampa som var med i vårt stora lamptest för mountainbiking 2020.

Den ger dig en mycket fin ljusbild. Ljuskäglan har en räckvidd på över 150 meter och du har en fin spridning i närzon, sidozoner, huvudzon och distanszon med jämnt fint krispigt ljus.

Du kommer att vara grymt nöjd! Den fungerar lika bra för dig som cyklar teknisk trail, enduro som för dig som cyklar snabb gravelcykling eller XC Vi kan verkligen rekommendera denna lampa.

Snygg design och hög byggkvalitet i lamphus och batteri ger rätta känslan. Utan tvekan testvinnare till halva priset jämfört med Sigma Buster 2000 (Som i och för sig är fantastisk.

Köp den om du vill/har råd) Det är viktigt att du kopplar isär batteri och lampa när du inte använder den. Det finns annars en risk att batteriet laddas ur något innan du skall använda den igen. .

Cykelbelysning från andra varumärken

Upp till 83% rabatt
M-Wave Framlampa M-Wave Apollon A 9.1

Cykelbelysning från M-Wave

Utforska allt inom Cykelbelysning från M-Wave.
Upp till 70% rabatt
BBB Framlampa MiniLight Spark 2.0

Cykelbelysning från BBB

Utforska allt inom Cykelbelysning från BBB.
Upp till 64% rabatt
UGOE Cykellampa 2000lm Nb34

Cykelbelysning från UGOE

Missa inga bra priser på Cykelbelysning från UGOE.
Upp till 63% rabatt
Gaciron Framlampa Gaciron Speed X 1800

Cykelbelysning från Gaciron

Missa inga bra priser på Cykelbelysning från Gaciron.
Upp till 60% rabatt
Lezyne Baklampa Laser Drive

Cykelbelysning från Lezyne

Se produkter inom Cykelbelysning från Lezyne.
Upp till 55% rabatt
Magicshine Framlampa Moon Nova 80

Cykelbelysning från Magicshine

Missa inga bra priser på Cykelbelysning från Magicshine.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2023