M-Wave Framlampa M-Wave Apollon Ultra 700 + pannband

Beställ M-Wave Framlampa M-Wave Apollon Ultra 700 + pannband på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten M-Wave Framlampa M-Wave Apollon Ultra 700 + pannband inom kategorin Cykelbelysning.

Produktinformation

M-Wave Apollon Ultra 700 är en mycket kraftig framlampa/pannlampa/hjälmlampa med kraftigt vitt sken från en CREE XM-L2 U2 LED-ljuskälla. Ljuskällan ger 700 lumen och har fyra olika ljusinställningar som gör att du kan välja hur länge batteriet räcker på en laddning 2 timmar 30 minuter, 5 eller 10 timmar.

Monteras enkelt på styret, hjälmen eller det medföljande pannbandet utan verktyg och kan tas av och användas som ficklampa. Den är vattentät och kan användas i regn.

Lampan drivs av ett återuppladdningsbart lithiumjon-batteri (4 x 1 500 mAh / 8.4 V) och 220V-laddare ingår. Perfekt för höstens turer i ruskväder.

Testrapport - Apollon Ultra 700 Denna kraftiga MTB-lampa var med i vårt stora lamptest för mountainbiking 2020. Ultra 700 ger dig mycket ljus för pengarna.

Den har en gedigen byggkvalitet och är liten och nätt och går lika bra att ha på hjälmen som på styret. Den har en väldigt fokuserad ljuskägla med mest ljus i distanszonen - i gengäld har du sämre ljus i närzonen och sidozonerna.

Därför är den perfekt för dig som cyklar fort på gravelbike eller XC på snabba stigar. Om du cyklar trail eller enduro tycker vi Ultra 900 är bättre - den har mer ljus i närzonen.

Rekommenderas! Det är viktigt att du kopplar isär batteri och lampa när du inte använder den Det finns annars en risk att batteriet laddas ur något innan du skall använda den igen. .

Cykelbelysning från andra varumärken

Upp till 83% rabatt
M-Wave Framlampa M-Wave Apollon A 9.1

Cykelbelysning från M-Wave

Utforska allt inom Cykelbelysning från M-Wave.
Upp till 70% rabatt
BBB Framlampa MiniLight Spark 2.0

Cykelbelysning från BBB

Utforska allt inom Cykelbelysning från BBB.
Upp till 64% rabatt
UGOE Cykellampa 2000lm Nb34

Cykelbelysning från UGOE

Missa inga bra priser på Cykelbelysning från UGOE.
Upp till 63% rabatt
Gaciron Framlampa Gaciron Speed X 1800

Cykelbelysning från Gaciron

Missa inga bra priser på Cykelbelysning från Gaciron.
Upp till 60% rabatt
Lezyne Baklampa Laser Drive

Cykelbelysning från Lezyne

Se produkter inom Cykelbelysning från Lezyne.
Upp till 55% rabatt
Magicshine Framlampa Moon Nova 80

Cykelbelysning från Magicshine

Missa inga bra priser på Cykelbelysning från Magicshine.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2023