6st multigym för att träna hemma

6st multigym för att träna hemma

Hemma träning har blivit allt mer populärt under de senaste åren, och en av de mest mångsidiga och praktiska träningsutrustningarna du kan investera i är ett multigym. Ett multigym ger dig möjlighet att träna hela kroppen med en enda maskin, vilket sparar både tid och utrymme. I det här inlägget kommer vi att titta på sex olika multigym från olika märken och ge dig tips om hur du kan använda dem för att få ut mesta möjliga av din hemmaträning.

Varför äga ett multigym?

 • Tidsbesparing: Med ett multigym kan du träna hela kroppen utan att behöva hoppa mellan olika maskiner eller övningar. Det sparar tid och gör din träning mer effektiv.
 • Mångsidighet: Multigym kommer med olika träningsstationer och viktmöjligheter, vilket gör det möjligt att variera din träning och utmana dina muskler på olika sätt.
 • Platsbesparing: Istället för att fylla ditt hem med flera olika träningsmaskiner kan du ha ett enda multigym som tar upp mindre utrymme.
 • Kontinuitet: Med ett multigym kan du träna när som helst, oavsett väder eller tid på dygnet, vilket hjälper dig att hålla dig konsekvent med din träning.

6 Multigym att överväga:

 1. Bowflex PR1000 Home Gym

  Märke: Bowflex

  Modell: PR1000

  Beskrivning: Detta multigym har över 25 övningar i ett enda kompakt system. Det har en motståndsnivå på upp till 210 pund, vilket gör det idealiskt för nybörjare och avancerade träningsutövare.

 2. Weider Ultimate Body Works

  Märke: Weider

  Modell: Ultimate Body Works

  Beskrivning: Detta multigym erbjuder upp till 50 olika övningar och har justerbar lutning för att variera din träning. Det är också prisvärt och tar upp minimalt med utrymme.

 3. Marcy Smith Cage Workout Machine Total Body Training Home Gym System

  Märke: Marcy

  Modell: Smith Cage

  Beskrivning: Detta multigym har en Smith-maskin, kabeldrag och flera andra stationer för en komplett kroppsträning. Det är robust och passar både nybörjare och avancerade träningsutövare.

 4. Total Gym XLS

  Märke: Total Gym

  Modell: XLS

  Beskrivning: Detta multigym använder din kroppsvikt som motstånd och ger över 80 övningar. Det är en favorit bland dem som söker funktionell träning.

 5. Powerline BSG10X Home Gym

  Märke: Powerline

  Modell: BSG10X

  Beskrivning: Det här multigymet har en kompakt design och erbjuder över 40 olika övningar. Det är idealiskt för dem med begränsat utrymme.

 6. Body-Solid StrengthTech EXM2500S Home Gym

  Märke: Body-Solid

  Modell: StrengthTech EXM2500S

  Beskrivning: Detta multigym har en solid konstruktion och en mängd olika träningsstationer. Det är ett utmärkt val för dem som vill ha en högkvalitativ träningsmaskin.

Oavsett vilket multigym du väljer, är det viktigt att lära sig korrekt teknik och gradvis öka viktmotståndet för att undvika skador. Konsultera alltid en tränare eller läkare om du är osäker på vilken träningsnivå som är lämplig för dig. Ett multigym kan vara en fantastisk investering för din hälsa och träning och kan ge dig möjlighet att träna bekvämt hemma när som helst.

Aktiv24.se

Det kan vara en lång resa tills man hittar det man är ute efter. När man handlar på nätet så har man ett stort utbud att välja på, och allt väldigt nära till hands. Vi tycker att det ska vara enkelt och man ska inte betala för mycket.

© Aktiv24.se 2024