Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Gummiband med handtag Powertube, Exertube

Beställ Kraftmark Gummiband med handtag Powertube, Exertube på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Gummiband med handtag Powertube, Exertube inom kategorin Exertube.

Produktinformation

Gummiband med handtag till träning. Längd 145 cm Greppbredd 14,5 cm Motstånd Blå 4,5 kg (10lbs) Grön 6,8 kg (15lbs) Svart 9,1 kg (20lbs) .

Se gärna också

FitNord Resistance Tube, Exertube -31%

Motståndsband av latex. Bandet är särskilt lämpligt till kroppskontroll-och gympaträning. Handtagen möjliggör ett fast grepp och gör att man kan fokusera på själva träningen. Bandet kan också utnyttjas i överkroppsuppvärmning. Träning med motståndsbandet möjliggör naturliga projektilbanor och är därför ett utmärkt hjälpmedel till exempel i övningar som kräver kroppskontroll. Förutom lugna kroppskontrollrörelser är motståndsbandet väl lämpat för snabb styrketräning och explosiva styrketräningar.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
kort

kort från GripGrab

Se alla produkter
Massage roller

Massage roller från Gymstick

Se alla produkter
Cykelbelysning

Cykelbelysning från Knog

Se alla produkter
Cykelpedaler

Cykelpedaler från Shimano

Se alla produkter