Sidan innehåller annonslänkar

Kolsyrepatron inbyte - Sodastream (Endast i butik)

Beställ Kolsyrepatron inbyte - Sodastream (Endast i butik) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kolsyrepatron inbyte - Sodastream (Endast i butik) inom kategorin Kolsyremaskiner.

Produktinformation

En kolsyrepatron räcker till ca 60 l kolsyrat vatten, beroende på vilken typ av maskin och vilken mängd kolsyra du använder. Patronen passar till de flesta kolsyremaskinerna.

Ha minst en extra kolsyrepatron hemma så att du alltid kan njuta av kolsyrat vatten och smaksatta drycker.Säljs endast i butik, ej via internet/postorder. Bra för dig och miljönAtt göra egen kolsyrad dryck hemma är ett bra val för både dig och miljön.

Genom att använda vanligt kranvatten och ge det en boost av bubblor och smak i en kolsyremaskin, slipper du bära hem tunga flaskor och backar från affären. Om transporterna blir färre och antalet burkar och flaskor som slängs i naturen minskar, drar miljön nytta av det.Så här enkelt byter du kolsyrecylinder1.

Ta ut din tomma kolsyrecylinder ur maskinen och ta med den till någon av våra butiker.2. Byt ut den tomma cylindern mot en ny.

Du betalar endast för gasen, inte för cylindern. 3.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Utvecklingskort

Utvecklingskort från Arduino

Se alla produkter
Pi-kort

Pi-kort från Adafruit

Se alla produkter
Cykelskydd

Cykelskydd från Fox

Se alla produkter
Uppblåsbar båt

Uppblåsbar båt från Deep Sea

Se alla produkter