LEGO Icons Land Rover Classic Defender 90 10317

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO 10317Ge bränsle åt din kreativitet med LEGO® Icons Land Rover Classic Defender 90 (10317). Detta uppslukande byggprojekt för vuxna låter dig bygga en av världens mest kända terrängbilar innan du tar tar en åktur.Gör din Land Rover redo för äventyrDenna samlarmodell, som är trogen originalet från 1984, är sandgrön med vitt tak, svarta fälgar och brun interiör.

Den har fungerande styrning och fjädring och 2 motorer att välja på. Bilälskare kan bygga basfordonet som en Land Rober Estate eller specialdesigna det för ett episkt terrängäventyr med tillbehör som en störtbåge, brandsläckare, takräcke, fordonssnorkel och greppmattor för att ta sig över lerig mark.Ta den vackra ruttenByggsetet är inte bara en perfekt present till fans av Land Rover och bilsamlare utan även ett givande projekt för vuxna som uppskattar enastående design.

Ge dig hän åt din kreativitet – Bygg och visa upp en LEGO® Icons Land Rover Classic Defender 90 (10317), ett uppslukande projekt som låter vuxna skapa, specialdesigna och visa upp sin egen samlarbilmodell Autentiska detaljer – Modellen har fungerande styrning, öppningsbara dörrar, fungerande fjädring och en motorhuv som kan öppnas. Inuti finns verklighetstrogna detaljer och en kaffemugg till föraren Redo för äventyr – Specialdesigna denna samlarbil med tillbehör för terrängkörning, som störtbåge, brandsläckare, jeepdunkar, verktygslåda, fungerande vinsch, stänkskydd och greppmattor Välj ditt fordon – Bygg bilen som vänster- eller högerstyrd.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024