Sidan innehåller annonslänkar

8848 Altitude Dino 1/2 Zip Red

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

8848 Altitude Dino 1/2 Zip är en teknisk sweatshirt med nätt, sportig passform för användning som värmande lager under t ex skidjackan. Tech Sweat-materialet i mycket följsam 4-vägsstretch har fukttransporterande egenskaper som hjälper till att hålla kroppen torr under aktivitet.

Mjuk, borstad baksida på materialet förhöjer komforten ytterligare. Stilren design med 1/2 zip, minimalistiskt profilerad med endast en transparent logo baktill på kragen och 8 på ärmen i 3D teknik.

Tech Sweat är en kollektion med funktionella material som ger tekniska produkter en utmärkt prestanda vid aktivitet. Egenskaper Stretch Ja Fukttransporterande material, som hjälper till att leda bort väta från kroppen Tryckta loggor 1/2-dragkedja fram Mjukt borstad insida Fakta Huvudmaterial 79%, Polyamid, 21% Elastan Tech Sweat .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024