Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Icons Medeltida torg 10332

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Upptäck en plats för avkoppling med modellbyggsetet LEGO Icons Medeltida torg (10332) för vuxna. Detta högkvalitativa set är en perfekt present till historieälskare och återskapar leksetet Medeltida marknadsby från 2009 med byn Felsa, hem för nya berättelser och pittoreska byggnader från en svunnen tid, som den gamla bondgården, ostfabriken, värdshuset Broken Axes, sköldsmedjan och vakttornet.Njut av ett uppslukande byggprojekt på egen hand eller tillsammans med andra när du återskapar uråldriga föremål och byggnader med intrikata detaljer både inuti och utanför.

Välj olika kombinationer för att skapa fängslande modeller och roliga berättelser med en uppsättning klassiska minifigurer, som en skurk, en snickare, en skatteindrivare, en bonadsvävare, en sköldsmed och en tornvakt.Kolla in det breda utbudet av kreativa LEGO byggset (säljs separat) utformade för vuxna. I appen LEGO Builder finns en digital version av setets bygginstruktioner.Byggset med medeltida by för vuxna – LEGO Icons Medeltida torg återskapar setet Medeltida marknadsby från 2009 med byn Felsa, hem för nya berättelser och uråldriga byggnaderVad finns i lådan? – Allt du behöver för att bygga den gamla bondgården, ostfabriken, värdshuset Broken Axes, sköldsmedjan, vakttornet och en mängd olika föremål och tillbehör, plus 8 minifigurerDetaljer och funktioner – Detta LEGO Icons set har massor av roliga detaljer, som en kran i snickeriverkstaden och ett lönnfack i gästrummet på värdshuset Broken AxesKreativt byggset – Välj olika uppvisningskombintioner och iscensätt roliga berättelser med minifigurer av en skurk, en snickare, en skattindrivare, en bonadsvävare, en sköldsmed och en tornvaktLEGO presentidé till historieälskare – Ge byggsetet LEGO Icons Medeltida torg i present till vuxna fans av historia, heminredning med medeltidstema och klassiska LEGO setMed digitala bygginstruktioner – I appen LEGO Builder finns en digital version av bygginstruktionerna till detta LEGO Icons byggsetLEGO projekt för vuxna – Upptäck en plats för avkoppling med det breda sortimentet av kreativa LEGO byggset (säljs separat) speciellt utformade för vuxnaDimensioner – Vakttornet i byggsetet LEGO Icons Medeltida torg med 3 304 delar är 25 cm högt, 36 cm brett och 12 cm djupt .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024