Sidan innehåller annonslänkar

Abilica Multi 970

Jämför produkt Abilica Multi 970 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Abilica Multi 970 i kategorin Multigym Tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Abilica Multi 970 är ett kompakt hemmagym med många möjligheter. .

Se gärna också

Exxentric Harness

Exxentric Harness är avgörande för alla som vill få ut det mesta av sin plattformsbaserade svänghjulsenhet. Det gör att du kan släppa lös all din styrka medan du tränar på kBox, och det är ett mer avancerat alternativ till höftbältesfästet. Selen är avgörande för alla som vill maximera effektiviteten av sin svänghjulsträning på kBox. Dess ergonomiska design gör att du kan behålla trycket i axelpartiet när du har en korrekt, upprätt position. Men om du tenderar att luta dig framåt skiftar trycket ner mot nedre delen av ryggen och förkortar spaken för kraften samtidigt som vridmomentet på nedre delen av ryggen minskar, vilket resulterar i färre blåmärken och mindre ont i ryggen. Hur mycket skulle du kunna sitta på huk i gymmet om din teknik inte var ett problem? Föreställ dig om du inte behövde oroa dig för balans, blåmärken på axlarna, anstränga ryggen och behöva en spotter. Du skulle förmodligen kunna sitta på huk mycket mer. För vägledning om hur man bär och fäster selen på kBox, se våra handledningar här. Dessutom kan du använda en förlängningsrem för att vidga anslutningsringarna som visas här. Funktioner Selen är gjord av starkt men ändå mjukt och lätt material. Den väger bara 950 g för storleken XXS och 1300 g för XXL. Dämpningen på axelkuddarna tillåter dig att gå helt ut när du accelererar svänghjulet i den koncentriska fasen och de är lika bekväma när det gäller att absorbera stöten i den excentriska fasen av din rörelse. Storleksguide Selen finns i alla standardstorlekar från XXS till XXL, och kan även köpas i rabatterade 3-pack eller 5-pack. De rekommenderade midjemåtten är 73 cm (XS), 78 cm (S), 83 cm (M), 88 cm (L) och 93 cm (XL). I tum är de rekommenderade måtten 29″ (XS), 31″ (S), 33″ (M), 35″ (L) och 37″ (XL).

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2023