Sidan innehåller annonslänkar

Titan LIFE Homegym 75 kg II, Multigym

Jämför produkt Titan LIFE Homegym 75 kg II, Multigym online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Titan LIFE Homegym 75 kg II, Multigym i kategorin Multigym här hos oss.

Produktinformation

TITAN LIFE Home Gym 75 KG ll är en multimaskin där du kan träna alla kroppens muskelgrupper hemma. Maskinen är funktionell och ger en mångsidig träning där du kan fokusera på specifika muskelgrupper, oavsett om det är överkropp, ben eller armar.

Den är utrustad med fästen för tillbehör av olika grepp på flera punkter. Vilket gör det enkelt att skapa olika variationer i din träning.

TITAN LIFE Home Gym 75 KG ll är utrustat med ett 75 kg viktmagasin, där varje viktskiva mäter 38 x 18 x 4 cm. och väger 5 kg. .

Produktbeskrivning

En multigym är en träningsmaskin som möjliggör ett brett utbud av övningar för att stärka och toning kroppen. Multigym är utformade för att träna flera muskelgrupper i kroppen, vilket ger en allsidig träningsupplevelse.

Fördelar med Multigym

  • En multigym gör det möjligt att träna hela kroppen på en maskin, vilket sparar tid och pengar jämfört med att köpa flera separata träningsmaskiner.
  • Genom att använda en multigym kan man enkelt justera motståndet för att anpassa träningen till sin egen styrka och förmåga.
  • Multigym kan hjälpa till att öka muskelmassa och styrka, förbättra uthållighet och kardiovaskulär hälsa, samt minska risken för skador genom att bygga upp musklerna som stödjer lederna.
  • Multigym är lämpliga för både nybörjare och erfarna träningsentusiaster, och kan anpassas till olika träningsnivåer och mål.
  • En multigym möjliggör för träningsutövare att genomföra en mängd olika övningar för att träna hela kroppen, inklusive ben, armar, bröst, rygg och mage.

Multigym från andra varumärken

Upp till 27% rabatt
Gymstick Multigym, Home Gym 2

Multigym från Gymstick

Se vad Gymstick har inom Multigym.
Upp till 24% rabatt
Tunturi HG10, Multigym

Multigym från Tunturi Fitness

Här har vi samlat Multigym från Tunturi Fitness.
Upp till 38% rabatt
Titan LIFE Homegym 100 kg, Multigym

Multigym från Titan LIFE

Utforska allt inom Multigym från Titan LIFE.
Upp till 16% rabatt
Impulse Impulse IT 9330 Dual Adjust Pulley

Multigym från Impulse

Här har vi samlat Multigym från Impulse.
Upp till 30% rabatt
Nordic Fighter Multistation 2 - 95kg, Multigym

Multigym från Nordic Fighter

Missa inga bra priser på Multigym från Nordic Fighter.
Upp till 25% rabatt
Abilica Multi 970, Multigym

Multigym från Abilica

Visa produkter inom Multigym från Abilica.

Se gärna också

Hammer Sport Ultra, Multigym

Ultra - det kompakta allroundredskapet! En vidareutveckling av testvinnarenVårt löfte: Omfattande träning för hela kroppen på minimal yta ger dig alla förutsättningar att komma i toppform! Med nya Hammer Ultra hemmagym är det lätt att uppfylla löften om mer träning. Det tar liten plats samtidigt som det erbjuder varierande och effektiva övningar som ger dig goda möjligheter att komma i form. Universellt inställbar för bröst- och ryggträning Tryckplattorna kan justeras för att pressas framåt (bröstpress) eller bakåt (rodd). Här kan du involvera så gott som alla muskelgrupper, vilket kommer att märkas på muskeluppbyggnad och fettreduktion. Det dröjer inte länge innan du kan beundra resultatet!. Anpassningsbar för optimal rörelsefrihet Ryggstödet kan ställas in i tre lägen mot fotkudden och är ytterligare en detalj som visar på kvaliteten hos hemmagymmet Ultra. Genom att fälla ut ryggstödet helt kan man öka rörelsefriheten vid rodd. Detta ökar stimuleringen av musklerna, i detta fall muskulaturen i rygg, biceps samt bakre axelparti. Det inställbara ryggstödet gör dessutom att alla kan träna oavsett kroppslängd, så att Ultra till exempel kan användas av flera familjemedlemmar. Bekväm stoppning för ryggen för längre träningspass Den superkomfortabla ryggstoppningen hos Ultra bjuder på högsta kvalitet och komfort. Tack vare den bekväma, räfflade stoppningen kan också längre träningspass genomföras smärtfritt. Stoppningens eleganta design passar perfekt in i helhetsbilden av detta snygga hemmagym. Stora inställningshål för extra effektiva dropsets De stora inställningshålen i viktplattorna gör att man snabbt kan byta träningsvikt. På bara ett ögonblick kan du sätta pinnen på en ny viktnivå. Vid dropset ska du stegvis minska på vikterna ju högre upp i seten du kommer – och då kommer du att uppskatta de stora inställningshålen ännu mer. Dropsets ökar stimuleringen av muskeln och bidrar till snabbare resultat i muskeluppbyggnaden. Utmana gränserna för din kropp – enkelt och effektivt med hemmagymmet Ultra. Samtliga Hammer-produkter omfattas av en garanti på två år. Dock har produkterna delar som är så kallade förslitningsdelar – dessa har en garantitid på 6 månader från och med inköpsdatumet. Vilka delar som räknas som förslitningsdelar är markerade i manualens reservdelslista med en stjärna framför reservdelen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2023