Gorilla Sports Multigym GUMMI - 108 kg

Beställ Gorilla Sports Multigym GUMMI - 108 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gorilla Sports Multigym GUMMI - 108 kg inom kategorin Styrkepaket Gummerade.

Produktinformation

Universal GUMMI-gymstation med skivstång, hantelset, z-stång, en cable, flyesstation och viktpaket med en total vikt på 108 kg. Hemmagympaket på 108 kg Hanterar 280 kg ink kroppsvikt Benspark, bencurl, bänkpress Hemmagympaket med viktskivor tilverkade i gjutjärn täckta av ett lager gummi för extra slitstyrka och ljudreducering.

Titta gärna på vår youtubevideo för att skapa en uppfattning om paketet och bli inspirerad. Multibänk Anpassad för viktskivor med håldiameter 31mm Dimensioner(LxBxH) 180x138x90-110cm Justerbar höjd skivstångsställning Fem nivåer Maximal belastning flyesstation 40kg vardera Maximal belastning skivstångsställ 180kg Maximal belastning ryggstöd 280kg Maximal belastning sittdyna 180kg Maximal belastning bencurl 60kg Maximal belastning bicepscurl 60kg Inre mått skivstångsställning 60cm Yttre mått skivstångsställning 70cm Ryggstöd ställbart i sex olika vinklar Ryggdyna justerbar i sex olika lägen Ryggdyna(LxBxH) 68x28x4cm Curlstation(LxBxH) 28x44,5x4cm Tre positioner på bencurlstationen Bänkens höjd plant läge 44cm Inkl.

Produktbeskrivning

En multigym är en träningsmaskin som möjliggör ett brett utbud av övningar för att stärka och toning kroppen. Multigym är utformade för att träna flera muskelgrupper i kroppen, vilket ger en allsidig träningsupplevelse.

Fördelar med Multigym

  • En multigym gör det möjligt att träna hela kroppen på en maskin, vilket sparar tid och pengar jämfört med att köpa flera separata träningsmaskiner.
  • Genom att använda en multigym kan man enkelt justera motståndet för att anpassa träningen till sin egen styrka och förmåga.
  • Multigym kan hjälpa till att öka muskelmassa och styrka, förbättra uthållighet och kardiovaskulär hälsa, samt minska risken för skador genom att bygga upp musklerna som stödjer lederna.
  • Multigym är lämpliga för både nybörjare och erfarna träningsentusiaster, och kan anpassas till olika träningsnivåer och mål.
  • En multigym möjliggör för träningsutövare att genomföra en mängd olika övningar för att träna hela kroppen, inklusive ben, armar, bröst, rygg och mage.

Styrkepaket Gummerade från andra varumärken

Upp till 27% rabatt
Master Fitness Styrkepaket Gummerade 1, 135 kg

Styrkepaket Gummerade från Master Fitness

Visa produkter inom Styrkepaket Gummerade från Master Fitness.
Eleiko XF Set 88 kg, Men

Styrkepaket Gummerade från Eleiko

Här har vi samlat Styrkepaket Gummerade från Eleiko.
Gorilla Sports Curlstång BASIC - 35 kg

Styrkepaket Gummerade från Gorilla Sports

Missa inga bra priser på Styrkepaket Gummerade från Gorilla Sports.
Gyronetics Curlstångspaket E-Series - 30kg

Styrkepaket Gummerade från Gyronetics

Här har vi samlat Styrkepaket Gummerade från Gyronetics.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2023