LEGO Disney Princess Den lilla sjöjungfrun - sagobok 43213

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Oändligt med skoj väntar fans av Disneys Den lilla sjöjungfrun från 5 år med setet LEGO® | Disney Den lilla sjöjungfrun – sagobok (43213). Setet är baserat på den kommande spelfilmen Den lilla sjöjungfrun och har 3 delar Ursulas håla med hopfällbar snäckskalstron, prins Erics bibliotek med dold bok och karta, och Ariels grotta med roterande staty och nyckel.

Appen LEGO Builder guidar barn på ett enkelt och intuitivt byggäventyr, där de kan zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och hålla reda på sina framsteg.Roligt set för bärbar lekBarn får massor av kreativa lekalternativ med denna låsbara bok, som de kan leka med separat eller kombinera med andra LEGO | Disney set (säljs separat). Boken har massor av funktioner och berättelsestartare för att inspirera fantasin.Ikoniska karaktärerDetta LEGO set låter barn snabbt komma igång med leken med tre LEGO mikrodockor – Disneys Ariel, prins Eric och Ursula – plus en LEGO krabbfigur av Sebastian.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024